Kursuslex team


Carina Bang

Projektleder
Carina Bang Tlf. 33 97 43 43
Mobil: 29 28 01 22
caba@kursuslex.dk

 

 

Carina er projektleder for flere af vores arrangementer bl.a. vores  MødeMekka, hvor udbydere og mødeplanlæggerne samles for at netværke, holde korte speed-møder ved bordene, sammenligne stederne og priser - men vigtigst af alt få inspiration med hjem til bedre og mere spændende mødearrangementer. Carina hjælper dig med at booke plads og rådgiver dig om, hvordan du får mest ud af dagen både som leverandør og gæst.Charlotte Jørgensen

Key account manager
Charlotte Jørgensen

Tlf. 38 14 60 45
Mobil: 20 93 01 73
cj@kursuslex.dk

 


Charlotte ved, hvordan du får noget ud af din markedsføring gennem Kursuslex’ medier, vores arrangementer og vores netværk.
Charlotte kender hotelbranchen i ind- og udland og har også arbejdet med markedsføring i rejsebranchen. Hun er god at kende, hvis din målgruppe ikke ved nok om dig. Eller hvis mødeplanlæggerne ikke ved nok om de sidste nye tiltag, som I tilbyder.


Charlotte Vange

Projektleder
Carina Guldager

Tlf. 38 14 60 47
Mobil: 22 52 11 73cv@kursuslex.dk

 


Charlotte er projektleder for bl.a. Meeting Live Øresund messen samt Møde & Eventmessen, som er Nordens største fagmesse for møder og events.
Hun er idegenerator og samlingspunkt for udstillere, sponsorer, samarbejdspartnere, udbydere af foredrag samt underholdning ved messerne. Charlottes ansvarsområde er at skabe de bedste og mest kreative messer for både gæster og udstillerne.


Christian Guldager

Direktør
Christian Guldager

Tlf. 38 14 60 44
Mobil: 40 20 63 38
cg@kursuslex.dk

 


Christian har været i branchen i 30 år. Som ejer af Kursuslex er det hans mission, at mødeplanlæggere, hoteller, events og andre leverandører finder frem til hinanden i det bedst tænkelige match. Medierne er den årlige Møde- & Eventmesse, 4 årlige MødeMekkaer, Møde- & Eventmagasinet samt inspiration til branchenetværk generelt. Med en fortid som både salgschef, marketingchef og hoteldirektør kender han branchen indefra.


Claudio Scalamonti

Marketing- og webchefClaudio Scalamonti

Tlf. 38 14 60 48
Mobil: 22 81 41 73
cs@kursuslex.dk

 


Claudio er uddannet cand.merc og har igennem mange år arbejdet med markedsføring, kommunikation og web. Han har et indgående kendskab til mødebranchen fra tidligere ansættelser på hoteller og konferencesteder. Claudio arbejder med videreudvikling af Kursuslex hjemmesiderne samt med markedsføringen af Kursuslex og de mange aktiviteter henover året. Han er ansvarlig for udvikling af vores digitale medier og produktmarkedsføring.Dorte Tornehave Kampman

Digital manager
Dorte Tornehave KampmanTlf. 38 14 60 49.
dtk@kursuslex.dk

 

 


Dorte holder kursuslex.dk hjemmesiden opdateret og står bl.a. for opsætning af mange af Kursuslex' digitale invitationer til arrangmenter og events. Dorte sørger også for content på Kursuslex' sociale medier og for at markedsføre vores kampagner og aktiviteter henover året på alle vores digitale kanaler.


Frank Hellensberg 

Account manager
Frank Hellensberg

Tlf. 38 14 60 42
Mobil: 22 42 11 73fh@kursuslex.dk

 


Frank Hellensberg har stor erfaring med salg og marketing samt en uddannelse som grafiker, der gør ham til en kvalificeret rådgiver ned til mindste detalje. Derudover har han en baggrund fra markedsføring og reklamebranchen, hvilket sammenlagt gør ham til en solid forretningspartner inden for B4B. Frank er senest uddannet inden for digital markedsføring og har særlig indsigt i WordPress, SEO, Google AdWords, E-mail markedsføring og Sociale medier.


Gitte Wenstrøm

Relation manager
Gitte WenstrømTlf. 38 14 60 46
Mobil: 91 89 00 91
gw@kursuslex.dk

 

 

Gitte har kontakten til mødeplanlæggerne og rådgiver dem i den daglige brug af vores mødeplanlægningsværktøjer. Gitte har været i salgsafdelingen hos Kursuslex i 4 år og har et stort kenskab til alle produkter og muligheder. Gitte  kommer gerne forbi din virksomhed for at sikre, at I har kendskab til de mange gratis muligheder og værktøjer gennem Kursuslex og Konference.dk.
 


Karin Feit Almberg

Journalist
Karin Feit AlmbergTlf. 38 14 60 41
Mobil: 40 55 77 99
ka@kursuslex.dk

 

 

Karin er forfatter og journalist. Hvis du har nyt og spændende, som resten af branchen skal vide, så er det blandt andre Karin, du kan kontakte. Karin står for at skrive vores nyhedsmails, vores salgsmateriale, hjemmesideteksterne og er også fast leverandør af artikler til Møde- og Eventmagasinet.Karsten Specht

Økonomichef
Karsten Specht

Tlf. 33 97 43 41
Mobil: 22 20 21 15
ks@kursuslex.dk

 


Her har vi manden, der samler alle trådene inden for regnskab og økonomi. Vi overlader trygt faktureringer og regnskabsføring til revisor Karsten. Det samme kan du gøre. Karsten sætter en ære i, at der ikke står et eneste tal forkert. Hverken på jeres eller vores side af regnskabet.


Olina Jægergaard

Salgs- og marketingdirektørOlina Jægergaard

Tlf. 38 14 60 43
Mobil: 40 52 11 73
oj@kursuslex.dk

 


Olina ved alt om, hvordan du som hotel eller underleverandør kommer bedst og billigst ud med dine budskaber. Hun hjælper dig med at målrette markedsføringen via printmedier, digitale platforme, som udstiller på Møde & Eventmessen eller på vores 8 årlige MødeMekkaer. Olina kender de fleste i branchen, og hun har været på snart sagt alle mødesteder selv. Hun ved, hvad hun taler om, når du skal have fuld valør for dine annoncekroner.


Pia Dewachter

ProduktionsansvarligPia Dewachter

Tlf. 38 14 60 40
pd@kursuslex.dk

 Pia er tovholder på alle vores tryksager og webannoncer. Det perfekte budskab i en perfekt annonce holder ikke, hvis det ikke fremstår korrekt, lækkert og til tiden. Det ved Pia alt om. Pia er husets kvalitetschef, og hun søger for, at alle annoncer, blade og budskaber når ud til alle – i tide. Hvis hun mangler dit annoncemateriale – hører du sødest og venligst fra hende.

?