Kommende arrangmenter

Kommende arrangementer

Her finder du listen over alle de arrangementer som Kursuslex er arrangør eller medarrangør af. De fleste arrangementer er målrettet personer, som arbejder med at planlægge og arrangere møder, kurser, konferencer, events og lignende. Vær opmærksom på at nogle af arrangementerne har begrænsede pladser.
 Teambuilding, speedmeetings og netværk

Dato: 1. juni
Sted: Rungstedgaard
MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. Vi kommer i de bedste hænder, når vi sammen med COASTZONE, Awardvinderne fra Møde & Eventmessen, kommer på teambuilding i de skønne omgivelser på Rungstedgaard – og alle kan være med, da det ikke bliver fysisk hårdt.


Gratis studietur til Sjællands Vestkyst

Dato: 6. - 7. juni
Sted: Sjællands Vestkyst
VisitVestsjælland og Kursuslex inviterer til gratis inspirationstur. Vi besøger en række af de bedste mødesteder på Sjællands Vestkyst. Middag og overnatning på Comwell Korsør er inkluderet i turen.


Hold møder meller statuer og skulpturer

Dato: 21. august
Sted: Chr. 4.s Bryghus
Hold uformelle møder mellem statuer og skulpturer, og gør nogle gode køb i bazaren. Nyd en fantastisk aften i det helt unikke Kongernes Lapidarium, hvor der afholdes bazar, med spændende produkter fra udstillerne.


Workshop - Moods & Meetings

Dato: 24. august
Sted: København
Moods & Meetings 2017 er en workshop, der handler om at bringe alle sanser i spil, når møder planlægges og afholdes. Målet er at skabe en mødekultur, der er mere inspirerende og mere effektiv end den måde, vi i dag mødes på.


Kursus - Fremtidens mødekoncept

Dato: 29. august
Sted: København
Kurset strækker sig over 4 moduler og henvender sig til indkøbere/planlæggere af arrangementer, men også til leverandører, der ønsker at rådgive kunderne bedst muligt og dermed skabe god værdi for begge parter.


Slip din indre spillefugl løs

Dato: 14. september
Sted: Munkebjerg Hotel, Vejle
Hold uformelle møder med både udstillere og kollegaer.Oplev nogle lækre produkter fra udstillerne på bazaren, og prøv din indre spillefugl af i spillecasinoet, hvor vi spiller nogle spil under kyndig vejledning fra vores croupier.


Meeting Live Øresund

Dato: 6. oktober
Sted: Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Efterårets store begivenhed for dig der planlægger møder, konferencer, events og lignende. Find mødelokaler, konferencecentre eller eventsteder til dine kommende arrangementer.


MødeMekka kommer til Aarhus

Dato: 7.november
Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 15 min. med.


Speedmøder og spændende foredrag

Dato: 23. november
Sted: Crowne Plaza Copenhagen Towers, København
MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 15 min. med.


Planner arrangmenter

Quicktilmelding

MødeMekka
      Rungstedgaard    
      Dato: 1. juni

Studietur til Vestsjælland
      5 steder på Vestsjælland   
      Dato: 6-7. juni

LuXusBaZar
      Chr. 4.s Bryghus
      Dato: 21. august

Moods & Meetings
      Workshop - København
      Dato: 24. august

Fremtidens mødekoncept
      Kursus - København
      Dato: 29. august


Gratis events


?


 
}); //-->