LuxusBazar

LuXusBaZar

LuXusBaZar er et VIP-arrangement for særligt inviterede. Arrangementet er målrettet dig, der planlægger møder og events, og det er en uformel måde at netværke med kolleger og udstillere. I løbet af 2 timer, får du inspiration til dine møder samtidig med, at du oplever en lang række af de luksusprodukter som møde- og konferencestederne tilbyder deres gæster.

Kom og få en snak med udstillerne - skab nye relationer, lav aftaler, afprøv og/eller køb mange forskellige eksklusive produkter som f.eks. delikatesser, plejeserier og lignende til en skarp pris.

I 2017 inviterer Kursuslex på 2 LuXusBaZar - et i København og et i Vejle. Begge arrangementer  foregår i skønne og inspirerende omgivelser.Hold møder mellem statuer og skulpturer

Dato: 21. august
Sted: Chr. 4.s Bryghus
Hold uformelle møder mellem statuer og skulpturer, og gør nogle gode køb i bazaren. Nyd en fantastisk aften i det helt unikke Kongernes Lapidarium, hvor der afholdes bazar, med spændende produkter fra udstillerne.


Slip din indre spillefugl løs

Dato: 14. september
Sted: Munkebjerg Hotel, Vejle
Hold uformelle møder med både udstillere og kollegaer.Oplev nogle lækre produkter fra udstillerne på bazaren, og prøv din indre spillefugl af i spillecasinoet, hvor vi spiller nogle spil under kyndig vejledning fra vores croupier.


LuxusBazar?