MødeMekka

MødeMekka i 2017

I løbet af 2017 inviterer Kursuslex på 4 spændende MødeMekka'er - 3 i Københavnsområdet og 1 i Jylland. Arrangementet er for alle, der arbejder med planlægning/booking af møder. Du har alle muligheder for at netværke med kolleger fra hele landet og du kan møde 30 professionelle leverandører til møde- og eventbranchen.

Herunder ser du listen over planlagte MødeMekka'er i 2017.MødeMekka kommer til Aarhus

Dato: 7.november
Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 15 min. med.


MødeMekka: Grønne møder og bæredygtighed

Dato: 23. november
Sted: Crowne Plaza Copenhagen Towers, København
MødeMekka er speed-møder og netværk for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. Vi sætter fokus på grønne møder og bæredygtighed. Hør foredrag med Pia Rathsach og hør "grøn" musik med Henrik Milling.


MødeMekka


MødeMekka koncept

Speedmøder, foredrag og rundvisning

MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 15 min. med. Vi byder desuden på gode foredrag, mad og rundvisning - der hvor MødeMekkaet afholdes.
 

film om MødeMekka


MødeMekka er gratis

Sådan kommer du med gratis

MødeMekka konceptet

Det er GRATIS at deltage i MødeMekka, hvis du arbejder med planlægning af møder, kurser, konferencer, events og lignende. Du skal som minimum booke 3 møder med de møde- og eventleverandører, som deltager på MødeMekka. Der er afsat 15 min. til hvert møde. Det er ikke en forudsætning, at du afgiver ordre, når du holder møder.?