MødeMekka

MødeMekka i 2018

I løbet af 2018 inviterer Kursuslex på spændende MødeMekka'er - både i Københavnsområdet og i Jylland. Arrangementet er for alle, der arbejder med planlægning/booking af møder. Du har alle muligheder for at netværke med kolleger fra hele landet og du kan møde 30 professionelle leverandører til møde- og eventbranchen.

Herunder ser du listen over planlagte MødeMekka'er i 2017.MødeMekka - Skønhed og design

Dato: 11. januar
Sted: Radisson Blu Royal Hotel
Årets første MødeMekka bliver på det nyrenoverede Radisson Blu Royal Hotel. Vi fejrer det nye år med et glas bobler og Eva Harlou holder foredrag om skønhed og design.


MødeMekka


MødeMekka koncept

Speedmøder, foredrag og rundvisning

MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 10 min. med. Vi byder desuden på gode foredrag, mad og rundvisning - der hvor MødeMekkaet afholdes.
 

film om MødeMekka


MødeMekka er gratis

Sådan kommer du med gratis

MødeMekka konceptet

Det er GRATIS at deltage i MødeMekka, hvis du arbejder med planlægning af møder, kurser, konferencer, events og lignende. Du skal som minimum booke 3 møder med de møde- og eventleverandører, som deltager på MødeMekka. Der er afsat 10 min. til hvert møde. Det er ikke en forudsætning, at du afgiver ordre, når du holder møder.?