MødeMekka Radisson Blu Royal Hotel

Tema: Skønhed og Design

Nytårsbobler på Radisson Blu Royal Hotel

Den 11. januar 2018 afholder vi årets første MødeMekka på det nyrenoverede Radisson Blu Royal Hotel. Med et tema om skønhed og design, er det oplagt at mødes på det ikoniske hotel, som oprindeligt blev designet af den verdensberømte arkitekt Arne Jacobsen.

Vi mødes først til et glas bobler og ønsker hinanden Godt nytår. Herefter kan du holde speed-meetings med over 30 spændende leverandører til mødebranchen.

Eva Harlou, arkitekt, designer, tv-vært m.m.. holder foredrag og fører os ind i skønhedens verden lige fra møbler, biler, bygninger, landskaber til skønhed i møder – alt sammen underbygget med teorier om æstetik.

Eva har bl.a. designet en multifunktionel vinkugle for Rosendahl, som hun udlodder til sidst i sit foredrag til 3 heldige vindere af en lille quiz om design.

Vi slutter dagen af med en lækker buffet og mulighed for en rundvisning på det ikoniske og nyrenoverede hotel.

Gå til tilmeldingeN Sådan foregår det!

Koncept MødeMekka

MødeMekka er gratis og for dig, der arbejder med møde- og eventplanlægning. På MødeMekka holder du ”speed-meetings” á 15 min. med spændende leverandører til mødebranchen. For at deltage skal du booke min. 3 møder med udstillere. Det er ikke et krav at du lægger en ordre.

Mød Konference.dk
Hør om online mødeplanlægning med Konference.dk - Kursuslex' bookingportal.
Kl. 17.35 - 17.55


Vind en design vinkugle

Vinkugle designet af Eva Harlou

Eva Harlou har designet den runde Rosendahl Vinkugle, som både er en proptrækker, vinprop, oplukker og en folieskære i et. Den runde form giver designet et legesygt og unikt twist til den minimalistiske stil.

I forbindelse med sit foredrag på  MødeMekka udlodder hun 3. stk. Du kan blive den heldige vinder, hvis du kan svare på spørgsmålene, som Eva stiller i en lille design quiz, hun laver i forbindelse med sit foredrag.


Eva Harlou foredrag

Eva Harlou

Eva Harlou er uddannet arkitekt og er et kreativt multitalent. Udover at beskæftige sig med arkitektur, tv-produktion og faglig formidling, designer Eva Harlou også møbler, lamper og bolig accessories. Eva Harlou gæster MødeMekka med et foredrag om skønhed og introducerer os for forskellige teorier om æstetik. Hun giver os svar på, hvorfor vi mennesker finder bestemte ting skønne og vælger at omgive os med nogle ting frem for andre.


Program 11. januar

Radisson Blu Royal Hotel

Kl. 15.00: Registrering og netværk

Kl. 15:25: Velkomst og nytårsbobler

Kl. 15.45: Speedmeetings starter

Kl. 18.15: Speedmeetings stopper

Kl. 18.20: Foredrag Eva Harlou

Kl. 19.00: Lækker buffét

Kl. 19.10:  Rundvisning på hotellet

Kl. 20.00: Tak for i dagOplev det ikoniske design hotel

Det smukke 5-stjernede Radisson Blu Royal Hotel er indbegrebet af dansk arkitektur, design og historie, og var den første skyskraber i København, da det blev indviet i 1960. Hotellet er et gesamtkunstwerk; lige fra facaden til bestikket i restauranten på 20. etage er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Arne Jacobsen, der også designede stolene Ægget og Svanen til hotellet. 

Hotellet har lige gennemgået en renovering for millioner og fremstår eksklusivt og smukt – det eneste, som ikke er opdateret, er det ikoniske værelse 606 på sjette etage. Det bevares nøjagtigt, som det blev designet af Arne Jacobsen.


Radisson Blu Royal Hotel

Radisson Blu Royal Hotel

Adresse

Radisson Blu Royal Hotel
Hammerichsgade 1
1611 København V.  Find vej


?