MødeMekka på DAC/BLOX

Mødemekka i Dansk Arkitektur center

Oplev det nye BLOX som en af de første

Den 17. maj 2018 afholder Kursuslex MødeMekka hos Dansk Arkitektur Center i deres spritnye domicil BLOX  - Et internationalt mødested for arkitektur, design og bykultur, designet som en by i sig selv.

Arbejder du med planlægning af møder og konferencer, har du som en af de første chancen for at opleve det nye sted indefra. 

På dagen kan du holde møder med 28 spændende leverandører/venues og få masser af inspiration til dine kommende, møder, konferencer og events.

Du kan også høre mere om tankerne bag BLOX og opleve udstillingen Welcome Home, som er en opdagelsesrejse i danskernes boliger og vores forskellige boligformer gennem historien.

Vi runder dagen af med en lækker aftenbuffet, hvor du også har god mulighed for netværke med de andre gæster og udstillere.
 

Gå til tilmeldingeN Hvad er MødeMekka?

Koncept MødeMekka

MødeMekka er et netværksarrangement, hvor du får inspiration til dine møder og events gerne krydret med et relevant foredrag.

Du holder korte møder (10 min.) med steder, du ikke kender i forvejen eller bliver præsenteret for nye tiltag på mødesteder, du allerede kender.

Har du et konkret arrangement, kan du på få timer få flere bud på, hvor og hvordan dit arrangementet kan afholdes.

MødeMekka er en god mulighed for at netværke med kolleger samarbejdspartnere og leverandører.

Bemærk!
MødeMekka er gratis og kun for dig, der indkøber og booker møder, konferencer og events. Det er forbudt at sælge eller reklamere for egne produkter. For at deltage skal du booke min. 3 speed-møder med relevante udstillere. Det er ikke et krav, at du lægger en ordre


Tankerne bag BLOX

Peter Bentzon

Peter Bentzon er chef for projektfinansiering og forretningsudvikling i Dansk Arkitektur Center, og har både ansvar for koordinering af DACs projektsalg og funding-processer.

På MødeMekka vil Peter Bentzon fortælle om tankerne bag BLOX og gøre os klogere på arkitekturens forskellige skalaforhold som afgørende for hvorledes mennesker trives, og hvorfor det er vigtigt at tænke i helheder.


Program 17. maj

Radisson Blu Royal Hotel

Kl. 15.00: Velkomst og netværk

Kl. 15:45: Speedmeetings starter

Kl. 16.45: Oplev udstillingen Welcome Home

Kl. 17.15: Speedmeetings forts.

Kl. 18.15: Lodtrækning af lækre præmier fra DAC

Kl. 18.30: Foredrag, Peter Bentzon

Kl. 18.50: Lækker aftenbuffét

Kl. 19.30:  Tak for i dagAdresse

BLOX
Dansk Arkitektur Center Bryghuspladsen 10
1473 København K

Find vej


?