Crowne Plaza Copenhagen Towers

Oplev Årets sidste mødemekka

Tema: Grønne møder og bæredygtighed

Det bliver både seriøst og festligt, når vi holder årets sidste MødeMekka d. 23. november for alle, der planlægger møder, konferencer og events mv. Temaet er grønne møder og bæredygtighed, og det bliver selvfølgelig afholdt på et af verdens mest grønne hoteller - Crowne Plaza Copenhagen Towers.
 
Alle taler om bæredygtighed, men hvordan implementerer vi bæredygtighed i vores møder og events – og ikke mindst vores hverdag? Hvad er bæredygtighed egentlig og hvordan kan vi være med til at minimere klimabelastningen på vores planet? Det vil Pia Rathsach fra GoGreen Danmark gøre os meget klogere på.

Du kan også holde speed-møder med mange spændende leverandører fra møde- og eventbranchen, hvor af flere har særligt fokus på miljø og bæredygtighed.

I hotellets fantastiske og grønne atrium nyder vi bufféten og et glas vin, mens DJ og musikekspert Henrik Milling fyrer op for tonerne og tager os med på en musikalsk rejse med bæredygtige kunstnere.

Gå til tilmeldingeN Sådan foregår det

Koncept MødeMekka

På MødeMekka holder du ”speed-meetings” á 15 min. med spændende leverandører til møde- og eventbranchen.

Bemærk!
MødeMekka er gratis og kun for dig, der indkøber og booker møder, konferencer og events.

Det er forbudt at sælge eller reklamere for egne produkter.

For at deltage skal du booke min. 3 møder med udstillere.


Grønne arrangementer

Go Green Danamrk

Ansvarlighed og omtanke får større og større betydning for de valg, vi træffer. På MødeMekka får du med dette foredrag inspiration til, hvordan du gør bæredygtighed til en del af dit arrangement. Hør hvordan holdning og ansvarlighed giver ekstra værdi til dine gæster, til dit arrangement og ikke mindst til miljøet. Pia Rathsach, grøn ildsjæl og stifter af GoGreen Danmark afslutter sit foredrag med at trække en vinder af en stor, flot kurv med bæredygtige produkter.


Hits med Henrik Milling

Henrik Milling

Henrik Milling er kendt fra adskillige radio- og tvprogrammer om musik. Han var en af bagmændende bag det legendariske program FunkShowet på P3. P.t. er han vært på det populære program ”FONK! Det er lørdag” på P4, sammen med Nicolai Molbech. Henrik er også tidligere Grammy nomineret pladeproducer i USA, studievært og har siden 1996 fungeret som musikekspert på DR bl.a. på P7 Mix, Aftenshowet og mange andre programmer.


Program 23. november

MødeMekka program

Kl. 15.00: Registrering og netværk

Kl. 15.40: Foredrag om bæredygtighed v. Pia Rathsach

Kl. 16:10: Om Crowne Plaza Copenhagen Towers

Kl. 16.30: Speedmeetings starter

Kl. 19.00: Buffét og musikfest med DJ Henrik Milling

Kl. 19.30:  Rundvisning på hotellet

Kl. 20.00: Tak for i dagOm hotellet

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Crowne Plaza Copenhagen Towers er Danmarks mest bæredygtige hotel. Hotellet kombinerer 4- stjernet komfort og service med innovative samt bæredygtige løsninger.

Adresse
Crowne Plaza Copenhagen Towers
Ørestads Boulevard 114-118
2300 København S

Find vej


?