Mediainfo - Events


Kursuslex events

Hvert år arrangerer og producerer Kursuslex en række spændende events til møde- og eventplanlæggere. Hvert event har sit eget særpræg, stil og
geografiske placering. Det er bl.a Møde & Eventmessen i marts måned, Mødemekka, Meeting Live Øresund i oktober, LuXusBaZar og forskellige workshops inspirationsture både i Danmark og udlandet. Herunder kan du læse mere om  vores forkslleige events.
 

Medieinfo forside


Møde & Eventmessen 2017

Møde & Eventmessen

Udstil på Skandinaviens største fagmesse for professionelle indkøbere og planlæggere af møder og events. Messen giver dig mulighed for direkte kontakt til danske og udenlandske virksomheder samt møde- og eventbookere.

Læs om Møde & Eventmessen


Kursuslex Events

MødeMekka, LuXusBaZar og andre events

Kursulex afholder en lang række arrangementer i løbet af året og udvikler løbende nye koncepter. til events. MødeMekka afholdes 4 gange i løbet af året og er en effektiv “mini workshop”. På LuXusBaZar har udstillerne mulighed for at præsentere  luksusprodukter som f.eks. smykker, spa-produkter, delikatesser og meget meget mere.

Læs om Kursuslex arrangementer


Meeting Live Øresund

Meeting Live Øresund

Meeting Live Øresund er et messekoncept, hvor konferencesteder og møde- og eventplanlægger fra Danmark og Sverige træffer hinanden "live" i en loungepræget stemning på et luksus konferencehotel. Ideen er, at begge parter får sat ansigt på hinanden og talt om alt det, som udbyderne kan tilbyde og skabe i samarbejde med mødeplanlæggerne.

Læs om Meeting Live ØresundVideoer fra Kursuslex events

 


Print medier
Læs mere


Digitale medier

Læs mere

Medieinfo forside

   

?