Medieinfo - Print


Kursuslex print medier

Vores print medier Møde & Eventmagasinet og Kursuslex Håndbog  giver dig både mulighed for bred markedsføring via annoncer og advertorials. Begge udgivelser distribueres gratis til danske møde- og eventplanlægger og andre aktører i mødebranchen. Magasinet udkommer 4 gange om året i et oplag på 11.400, hvoraf de 11.100 distribueres til mødeplamlæggere i private virksomheder, offentlige kontorer og større foreninger. Det øvrige oplag distribueres til hoteller og kursuscentre. Kursuslex Håndbog udkommer én gang om året i et oplag på 9.500 og distribueres sammen med Møde & Eventmagsinet.

Medieinfo forside


Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er det førende magasin om møder, events og konferencer. Magasinet skrives af eksperter og journalister med særlig interesse og hjerteblod for branchen. Formålet med magasinet er at inspirere møde- og eventplanlæggere samt ansatte på hoteller og konferencecentre.

Læs om Møde & Eventmagasinet


Kursuslex Håndbog

Håndbogen

Kursuslex Håndbog er en del af Kursuslex Partneraftale. Bogen udkommer 1 gang om året og bliver distribueret gratis til  møde- og eventplanlæggere. Bogen indeholder detaljeret information om over 200 udvalgte møde- og eventsteder, men også gode råd om bordopstilling, momsforhold i forbindelse med møder, afbestillingsregler og meget mere.
Læs om Kursuslex Håndbog


Kursuslex Partneraftale

Kursuslex Partneraftale

Bliv markedsført overfor 10.000 danske møde- og eventplanlæggere via Kursuslex' online og print medier. Med en partneraftale sikrer du dig synlighed på Danmarks største bookingportal og med optagelse i Kursuslex Håndbog, bliver du eksponeret i en samlet oversigt over møde- og konferencesteder.

Læs om Kursuslex Partneraftale


Det siger kunderne

Samarbejdet med Kursuslex har haft en meget stor betydning for MBK Kursuslokaler. Vi begyndte at udleje lokaler nær  Rundetårn til kurser, møder og konferencer for et par år siden, og har hurtigt fået mange gode loyale kunder. Vi var skeptiske overfor reklamer og markedsføring, men blev overraskede - den store platform, Kursuslex tilbyder, har formået at få eksponeret vores lokaler hurtigt og effektivt! Annonceringen gennem Møde- og Eventmessen, nyhedsbreve og håndbog har virkelig skåbt gode resultater. Det kompetente og iderige team bag Kursuslex gør samarbejdet let og behageligt.
Michael Brorsen, Direktør, MBK Kursuslokaler


Digitale medier

Læs mere

Kursuslex Events

Læs mere
   

Medieinfo forside


?