Timm Vladimir


Madscenen i Food Corner

Få gode tips til madlavningen og hør Timm Vladimir fortælle om, hvorfor han skabte kursusvirksomheden ”Timm Vladimirs Køkken” og hvordan fællesskabet omkring mad bliver et stærkt samlingspunkt for os alle.

Kom også med i køkkenet, når Timm Vladimir og hans team giver dig de bedste køkkentips på små madkurser både onsdag og torsdag på deres stand (158).

Tilmeld dig messen

Til Foredrag og Inspiration


Live-Sessions 28. februar


Kl. 10.30 - 10.55
Fra hjerte til hjernevirksomhed

v/Timm Vladimir

Det hele begyndte for 5 år siden med et lille køkken med plads til 20 personer. Alt var nærmest improviseret og ideerne stod i kø.

Nu er Timm Vladimirs Køkken lige blevet kåret til Gazelle-virksomhed og tæller nu 2 madskoler, i Aarhus og Valby, 6 kursuskøkkener og mere end 50 ansatte.

Timm fortæller om rejsen fra lille køkken til stor madskole, og om alle udfordringerne ved at blive madmand, samtidighed med at man er skuespiller og kendt ansigt.


Kl. 12.30 - 12.50
Mad med Timm Vladimir

v/Timm Vladimir

Madlavning skal være sjovt og spændende ellers bliver slutresultatet sjældent godt. Timm kaster sig over en af livretterne og en af de skønne retter fra hans mexikanske kursus; Ceviche.

Kom og vær med og oplev Timm med forklæde og bag komfuret, når han guider igennem denne sydamerikanske klassikere og viser tips og tricks til at kunne lykkedes bedre i eget køkken.


Kl. 15.00 - 15.20
Mad, møde og relationer

v/Timm Vladimir

Hvorfor begynder og slutter alle fester i køkkenet? Hvad betyder mad, når man mødes for første gang?

I Timm Vladimirs Køkken er madlavning samlingspunktet. Det har mere end 800 danske virksomheder erfaret og de bliver ved med at komme igen. Hvad er det maden kan som relationsskabende forankringspunkt? Hvorfor mødes vi over maden og måltidet.

Hør Timm fortælle om den moderne version af, at “bryde brød” sammen, når han tager alle med et smut ind i hans madskole.

Live-Sessions 1. marts


Kl. 10.30 - 10.55
Fra hjerte til hjernevirksomhed

v/Tim Vladimir

Det hele begyndte for 5 år siden med et lille køkken med plads til 20 personer. Alt var nærmest improviseret og ideerne stod i kø.

Nu er Timm Vladimirs Køkken lige blevet kåret til Gazelle-virksomhed og tæller nu 2 madskoler, i Aarhus og Valby, 6 kursuskøkkener og mere end 50 ansatte.

Timm fortæller om rejsen fra lille køkken til stor madskole, og om alle udfordringerne ved at blive madmand, samtidighed med at man er skuespiller og kendt ansigt.


Kl. 12.30 - 12.50
Mad med Kenneth Søndergaard

v/Kenneth Søndergaard (daglig leder af Timm Vladimirs Køkken)

Madlavning skal være sjovt og spændende ellers bliver slutresultatet sjældent godt. Kenneth Søndergaard, som er daglig leder af Timm Vladimirs Køkken kaster sig over en af livretterne og en af de skønne retter fra det mexikanske kursus; Ceviche.

Kom og vær med, når Kenneth guider dig igennem denne sydamerikanske klassiker og viser tips og tricks til at kunne lykkedes bedre i eget køkken.


Kl. 15.00 - 15.20
Mad, møde og relationer

v/Timm Vladimir

Hvorfor begynder og slutter alle fester i køkkenet? Hvad betyder mad, når man mødes for første gang?

I Timm Vladimirs Køkken er madlavning samlingspunktet. Det har mere end 800 danske virksomheder erfaret og de bliver ved med at komme igen. Hvad er det maden kan som relationsskabende forankringspunkt? Hvorfor mødes vi over maden og måltidet.

Hør Timm fortælle om den moderne version af, at “bryde brød” sammen, når han tager alle med et smut ind i hans madskole.


Madkursus

Kom på madkursus

Timm Vladimirs Køkken holder 20 min. madkursus begge dage. 

Fra kl. 9.30 er der 2 kurser pr. time formiddag og eftermiddag.

Vil du med på et af kurserne, skal du tilmelde dig på Timm Vladimirs stand (Stand 158).

Send en videohilsen

Få optaget en gratis professionel videohilsen fra Møde & Event-messen 2018 og del den med dine kolleger, samarbejdspartnere og andre interesserede. Det er en ny og sjov måde at fortælle, at du deltager på messen.

Læs mere om videohilsen

Book møde med udstillere

Forhåndsbook møder med udstillerne

Er der udstillere, du særligt gerne vil tale med på messen, så husk, at du kan forhåndsbooke møder med dem. Dit besøg på messen kan på den måde blive effektivt og målrettet.

Du booker møder med udstillerne, når du tilmelder dig messen.

 

Er du allerede tilmeldt kan du via linket i din bekræftelse booke møder.

Se udstillerlisten




Hovedsponsorer

Hovedsponsorer 2018

Læs om hovedsponsorer 


Samarbejdspartnere på Food Corner scenen

Læs om samarbejdspartnere


Følg også messen her

Facebook - Møde & EventmessenLinkedIn - Møde & Eventmessen
Møde & Eventmessen - InstagramYouTube - Kursuslex

Del dine billeder med#mødeogeventmessen


?