06.06.2017Møde & Event News

Bruger du kunderejser og lækker mad?

Den 14. juni kan alle, der booker møder og konferencer, gratis deltage i et kursus om "Service Design Thinking" i forbindelse med kunderejser.

Pharmakon Konferencecenter afholder den 14. juni et gratis arrangement for mødeplanlæggere i virksomheder og organisationer, der gerne vil blive den bedste udgave af sig selv i forhold til at være ansvarlig for at arrangere kunderejser. Kurset hedder "Kunderejser - Service Design Thinking" og finder sted fra kl. 14.00 - 16.30 hos Pharmakon Konferencecenter, Milnersvej 42, 3400 Hillerød.

Undervisningen varetages af servicespecialist Mike Hohnen, som gør deltagerne bevidste om ansvar, muligheder og kriterier for at give det bedste og det mest relevante i forhold til at kunderejser, før, under og efter. Kurset består både af konceptuel viden og praktiske erfaringer, som er lige til at tage med sig hjem.

Som en del af arbejdet med kunderejsen, har Pharmakon Konferencecenter skabt en online opskriftsamling med 117 udsøgte opskrifter. Alle kokkene er med til at udvikle nye opskrifter, som løbende tilføjes samlingen. Konferencegæster kan nyde godt af de skønne opskrifter i tilknytning til arrangementet, og flere af retterne kan opleves i restauranten.

Tilmeld dig kurset om kunderejser

Se Pharmakon Konferencecenters opskriftssamling


?