13.06.2017Møde & Event News

d'Angleterre fordobler driftsindtjeningen

Det blev et godt regnskabsår for luksushotellet, som endte med over en kvart milliard kroner på bundlinjen.

Der er ingen klager fra Hotel d'Angleterre i år. På trods af årelange gener fra byggeriet på Kgs. Nytorv, blev det et godt regnskabsår for luksushotellet, som kan skrive over en kvart milliard kroner på bundlinjen efter tilbageførsel af tidligere års nedskrivning på ejendommen.

Indtjeningen vokser også kraftigt, og der er positive forventninger til fremtiden. Hotellet offentliggør ikke omsætningstal, men regnskabet viser, at bruttofortjenesten er steget med over 20 pct. til 111 mio. kr. fra 2015 til 2016, og at driftsindtjeningen er fordoblet fra 15 mio. kr. til 33 mio. kr. i samme periode.

Fremgangen skyldes ifølge regnskabet både vækst i omsætningen og maksimering af effektiviteten i visse dele af forretningen. Selv betegner ledelsen 2016 som et fremragende år for hotellet, som også huser Michelin-restauranten Marchal, der har en enkelt Michelin-stjerne. Hotellets nye koncept, d'Angleterre Creations, som er levering af blomsterarrangementer ud af huset, er blevet godt modtaget med positive resultater, fremgår det. (Kilde: HORESTA).

Se mere om Hotel d'Angleterre


?