03.11.2017Møde & Event News

Dansk konditor til VM i chokolade

Bojesens chefkonditor Tor Stubbe repræsenterer Danmark ved det uofficielle verdensmesterskab i chokolade i 2018.

Tor Stubbe vandt den nordiske kvalifikation over den finske konditor Eero Paulamäki den 31. oktober og sikrede sig dermed sin anden deltagelse i chokoladens mest prestigefyldte konkurrence, forlyder det i en pressemeddelelse.

Årets tema er Futropolis, hvor deltagerne skal fortolke fremtidens chokolade med fokus på storbyen. Det er anden gang, Tor kvalificerer sig til finalen – i 2015 fik han en flot placering blandt de bedste 5.

”Vi er utrolig stolte af Tor og vores konditorer, der lige nu er de dygtigste i Skandinavien. Det er et privilegium som restauratør at have én af verdens bedste konditorer til at lave vores desserter og kager, og det betyder, at vi kan give vores gæster en helt unik oplevelse, når de besøger os,” siger stifter og udviklingsdirektør Rasmus Bo Bojesen.

Tor Stubbes kagehåndværk kan opleves i Bojesens restaurant i Tårnet på Christiansborg, hvor han laver desserter og moderne versioner af klassiske, danske konditorkager. Hans kreationer serveres også til middage og konferencer på Axelborg og i Experimentarium og sælges ud af huset som catering.

Læs mere om Bojesen


?