15.06.2017Møde & Event News

Er du lidt foran de andre?

Nyt kursus uddanner dig til fremtidens trends, muligheder, teknologier og metoder for planlægning af møder for nye typer af hotelgæster.

Vores hverdag er under forandring. Vi bliver konstant udfordret af nye impulser, teknologier og måder at arbejde på. Det gælder også, når vi planlægger og afholder møder og events. På dette kursus lærer du at skabe formål, indhold og værdi i "dine" mødearrangementer. I løbet af 4 moduler bliver du meget klogere på mulighederne i fremtidens arrangementer, så du efter kurset er rustet til at opfylde kravene fra fremtidens mødedeltagere. Ofte er der 1 generation mellem mødeplanlægger og de nye deltagere på markedet.

Kurset henvender sig til planlæggere af små og store mødearrangementer samt til ledere, mellemledere, leverandører. Netop interaktionen mellem indkøber og sælger under kurset giver bedre forståelse og skaber god værdi for begge parter.

3 af modulerne afvikles fælles, mens modulet ”Planlæggerens funktioner” udelukkende er for planlæggere og modulet ”Mødestedets DNA” udelukkende er for mødesteder/leverandører. Der undervises efter de nyeste ”Meetovation”-principper, og du forsynes med praktiske værktøjer, der gør planlægningen lettere og mere sikker.

Igennem kursusforløbet inviteres brancherelevante gæsteforelæsere til at komme og holde oplæg om relevante temaer. Fremtidens Mødekoncept er udviklet i samarbejde mellem Steen Møller og Kursuslex, der i flere end 40 år har arbejdet med udvikling af møder mellem mennesker.

Læs mere om kurset


?