16.06.2017Møde & Event News

Grand opening af nyt boutique hotel

Den 8. juni var 500 gæster forbi til åbningsreception hos Brøchner Hotels nye boutique hotel – Hotel Danmark.

De 500 fremmødte gæster blev budt velkommen med bobler på rooftop terrassen, østers-bar i gårdhaven, Nils Lan Doky jazzband og DJ på altanen ud mod Vester Voldgade.

Foran hotellet var der rød løber, ølbar med virksomhedens egen øl ’Brøchner Organic Lager’ samt små anretninger, som alle gæster og forbipasserende var velkommen til at nyde. Indenfor havde alle gæster mulighed for at gå på oplevelse i de to bygninger, som tilsammen danner Hotel Danmark.

I nogle af værelserne kunne man opleve live musik, lægge sig i de nye eksklusive bunk bed rooms og nyde udsigten over Københavns tage eller se det nye mødelokale, som hotellet kalder ’Black Box’. Som et rigtig boutique hotel var der mulighed for at købe flotte lamper, porcelænsservice og bestik, som er blevet specialdesignet til hotellet.

"Hotellets lobbybar er åben 24 timer i døgnet, her er en hyggelig gårdhave og en tagterrasse med udsigt over hele København, hvor alle naturligvis er velkommen til at ”checke ind” – om det så bare er for et glas vin, en cocktail eller en øl,” siger direktør Karim Nielsen.

Se mere om Hotel Danmark


?