08.06.2017Møde & Event News

Hotel holder generalprøve før åbning

1. juli er det spritnye badehotel, Strandhotellet i Blokhus, klar til at byde de første rigtige gæster indenfor. Men først er der fuldt hus til en hotel-test.

Den 24. juni er der generalprøve, når en række udvalgte gæster kommer på besøg for at prøve rammerne af på Strandhotllet Blokhus, som åbner 1. juli. Der vil være konferencefaciliteter for grupper op til 200 personer.

"Vi har inviteret et helt hotel fuld for at prøve det hele af, så vi får at se, at vandhanerne ikke drypper og, at det hele vender rigtigt," siger hotelchef Anders Thorsager. Han ser frem til at overtage hotellet fra håndværkerne.

Den kommende måneds tid bruges på hovedrengøring og møblering. I disse dage handler det om at finde de rette personer til den faste stab på 15 samt yderligere 15 sæsonansatte medarbejdere.

"Vi er næsten i mål med den faste stab. Vi mangler en  morgenkok og en faglært tjener," siger hotelchefen. Og det er ikke så let endda at få stillingerne besat.  I vores branche er der den udfordring, at der mangler faglærte, særligt tjenere.

Chefreceptionist er Lonnie Pape, og Thomas Guldhammer Karlsen er chefkok. "I ansættelserne går vi efter mennesket, og ikke hvor mange medaljer man har på sit svendebrev. Hotellet skal have en afslappet og familiær atmosfære, uden at det bliver for påtrængende," siger Anders Thorsager. (Kilde: Nordjyske).

Læs mere om Strandhotellet Blokhus


?