07.12.2017Møde & Event News

Hotel lancerer nyt madkoncept

Fremover behøver gæsterne ikke at bede om særlige hensyn.  "Det grønne hjørne" og grøn á la carte er blevet en del af hotellets faste tilbud.

De særlige hensyn er blevet normen på Sinatur Hotel Storebælt. Hotellet på Fyn lancerer nu et nyt madkoncept, der skal imødekomme gæsternes stigende ønsker om grønne alternativer og muligheden for at kunne vælge retter uden f.eks. animalske produkter.

Grønt morgen, middag og aften

"Flexitar, vegetar, veganer. Kært barn har mange navne. Vi vil gerne kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på blandt andet grønnere retter tilberedt efter vegetariske og veganske principper. Derfor har vi netop introduceret et helt nyt og grønt tiltag til vores morgenbuffet, som vi kalder ”Det grønne hjørne”. Formålet er at gøre det nemmere for vegetarer, veganere og folk, der bare godt kan lide masser af grønt i deres kost, at få et solidt måltid mad lige efter deres smag," siger direktør på Sinatur Hotel Storebælt, Jan Larsen.

Også frokost- og aftenmenuen byder nu på retter, der er tilberedt efter veganske og vegetariske principper. De grønne retter er ikke kun for dem, der til daglig lever efter bestemte regler. De er for alle. I dag er det jo faktisk langt de fleste, der sætter pris på det grønne," siger Jan Larsen.

Alle Sinatur kædens 6 hoteller tænker grønt

Sinatur Hotel Storebælt er en del af kæden Sinatur Hotel og Konference, hvor netop gastronomien udgør en stor del af identiteten på alle 6 hoteller. I alle kædens køkkener bliver der eksperimenteret og udviklet nye retter og koncepter, men fælles for dem alle er, at det er lokale råvarer og økologien, der er i fokus.

Se mere om hotellets grønne madkoncept

Se mere om Sinatur Hotel Storebælt


?