08.05.2017Møde & Event News

Jakob Spolum er ny køkkenchef på Ruths Hotel

Dennis Juhl åbner egen restaurant og overlader køkkenet på Ruths Hotel til Jakob Spolum fra bl.a. Munkebo Kro og Restaurant Sletten.

Dennis Juhl, køkkenchef på Ruths Hotel i Gl. Skagen gennem 3 år, åbner egen restaurant. Ny mand i køkkenet bliver Jakob Spolum. Dog først til september, forlyder det i en pressemeddelele fra hotellet.

Jakob Spolum er kendt fra bl.a. Munkebo Kro og fra sit medejerskab af gourmetrestaurant Sletten i Humlebæk. Da Dennis Juhl i 2014, efter at have arbejdet som souschef i 1 års tid, tiltrådte som køkkenchef på Ruths Hotel, lovede han at blive i stillingen mindst 2 år. Nu efter 3 år som køkkenchef har han besluttet at drage videre og åbne sin helt egen restaurant i Aalborg.

"De sidste fire år på Ruths Hotel har uden tvivl været nogle af de bedste, sjoveste og mest udfordrende i mit liv. Det har været en god udviklingsproces, hvor jeg har mødt en masse fantastiske gæster og nået mange af mine mål sammen med et super team. Tiden er nu rigtig for mig til at begynde et nyt kapitel, hvor jeg åbner restaurant TEXTUR i Aalborg," siger Dennis Juhl.

"Vi glæder os til at byde velkommen til Jakob Spolum, som tidligere har slået sine folder her på Ruths - han er bl.a. udlært af Michel Michaud, og siden har han arbejdet på restauranter som Sletten i Humlebæk, Strandgården på Læsø, Munkebo Kro, Pasfall i Odense m.fl.. Inden Dennis Juhl rejser til Aalborg, når han i en periode at arbejde sammen med Jakob Spolum, som derfor når at få en bid af den skønne sommersæson med, inden han for alvor tager over i køkkenet. Jakob Spolum danner i øvrigt par med tjener og sommelier Michelle Bøgelund Hemme, som fra den 1. september bliver ansvarshavende for Ruths Brasserie.

Se mere om Ruths Hotel


?