12.06.2017Møde & Event News

Lej Ecoparks lokaler - eller flyt ind

Enhver kan leje Ecoparks konferencelokaler for op til 150 personer kun 10 min. fra Aarhus C.  Stedet huser stor teknologisk viden.

Ecopark har eksisteret siden 2005 og er i dag en af Aarhus' førende udviklingsparker inden for cleantech. Stedet benyttes til faste kontorer og lejer også sine konferencefaciliteter ud på timebasis. Ecopark er ny partner hos Kursuslex.

De arkitekttegnede bygninger på Bautavej 1A blev opført i 1980 som fælles arbejdssted og garager for de kommunale renovations-medarbejdere. Det blev starten på Ecopark, som siden er blevet udbygget med nye, lyse kontorer og konferencefaciliteter. Enhver kan låne Ecoparks konferencelokaler for op til 150 personer, og da stedet huser et bredt udbud af teknologisk viden, er der af og til arrangementer, man kan deltage i. Aktuelt er der f.eks. fyraftens-workshop om "3D print og 3D scan"". Det er gratis og finder sted den 14. juni kl. 15.00-17.00.

Ecopark er udbygget, så det samlede bygningsareal nu er oppe på 12.000 kvm. Stedet tilbyder kontorer i mange forskellige størrelser, desuden har man i Ecopark mulighed for at etablere produktion eller lager samme sted.

Ecoparks vision er at skabe et levende og inspirerende kontor- og produktionsmiljø i Aarhus, hvor virksomheder har adgang til moderne faciliteter, som øger deres mulighed for vækst og succes.

Se mere om Ecopark Aarhus


?