17.03.2017Møde & Eventmagasinet

Rasmus Pors trækker smagen op af eget landbrug

I Møde & Eventmagasinet 3. april kan du læse om kok og restauratør, Rasmus Pors' egen råvaremark, og hvordan han vil bruge den.

”Du kan ikke få en dårlig gulerod til at smage godt, så at bruge kvalitetsråvarer er derfor en af de vigtigste grundtanker i vores køkken. Når du laver mad til mange, skal du have et simpelt og stringent udtryk, og så er det at bruge gode råvarer det første og nemmeste skridt, du kan tage for at sikre dig, at maden er god,” siger restauratør og kok Rasmus Pors i en artikel i Møde & Eventmagasinet, som udkommer 3. april.

Rasmus Pors står sammen med sine partnere  bag en række succesfulde catering- og restaurantprojekter, heriblandt Madkastellet, Langeliniepavillonen og senest den kulinariske afdeling på Strandhotel Røsnæs, som Rasmus Pors og partnere overtog forpagtningen af ved årsskiftet. Efter et par måneders renovering slog de dørene op i starten af marts. Rasmus Pors præsenterede hotellet på Møde & Eventmessen, hvor han i øvrigt også på vegne af Madkastellet modtog prisen for bedste cateringleverandør.

Som en del af overtagelsen af Strandhotel Røsnæs har han fået adgang til en gård med 20 tønder land, hvor han og kompagnonerne etablerer eget landbrug. Rasmus Pors forklarer, at ambitionen ikke blot er, at der skal produceres råvarer til strandhotellet, men også til de andre køkkener.

”Det er vildt spændende, at vi kan lave en menu for efteråret, der inkluderer fermenteret dashi (japansk fond) på knoldselleri og tang, for derefter at kunne bede landmanden om at dyrke lige præcis den sellerisort, vi gerne vil benytte. På den måde kan vi styre hele processen fra jord til bord,” fortæller han.

Her er overskrifterne på nogle af de artikler, du kan læse i det kommende nummer - udover artiklen med Rasmus Pors:
Mit bedste møde, reportage fra Møde & Eventmessen, Profilen med Dorte Krak,  Det nye Experimentarium, Historiske møde- og eventsteder, Bliv coachet gennem inde-ude events med eventfirmaet "Rubber Duck", Q&A med Lotta Hållén-Kragh, Event Manager hos DONG Energy, "Vi er på ind i Menneske-aldere" - det var den røde tråd i MPI’s europæiske konference i marts i Granada i Sydspanien. Møde & Eventmagasinet deltog og rapporterer derfra.

Modtag Møde & Eventmagasinet gratis

Læs mere om Strandhotel Røsnæs og Madkastellet


?