Bestil bøger

Håndbogen 2019

Kursuslex Håndbog 2019

Den 47. udgave af Kursuslex Håndbog er bliver distribueret fra uge 7 til 9.000 møde- og eventplanlæggere, som har glædet sig til at modtage den, da håndbogen gør mødeplanlægningen meget lettere.

Årets udgave indeholder detaljeret information om over 200 møde- og eventsteder, men også relevante artikler med inspiration til involvering med mødestederne, tanker om maden og om dig selv – i jobbet som mødeplanlægger.

Er du mødeplanlægger og har du IKKE modtaget håndbogen, kan du her bestille dit eksemplar.

Håndbogen er GRATIS og du skal kun betale forsendelsesomkostningerne.Pris: Gratis - dog skal der betales for forsendelsen


Bestil bogen

 


50 brillante ideer til bedre fester og firmaarrangementer

"50 brillante ideer til bedre firmaarrangementer & fester"

Af Karin Feit Almberg, Susser Feit, Carina Guldager Suhr, Lars Blicher-Hansen og Jane Kjølbye.

50 brillante idéer til bedre firmaarrangementer & fester er bogen til Jer, der skal arrangere firmaarrangementer, events og fester. Det er en vigtig begivenhed i en virksomheds eller families liv med store forberedelser og en krævende indsats.

En firmafest kan betyde meget for ånden, tonen og kulturen i virksomheden, ligesom
familiefesten binder bånd mellem generationerne og skaber gode relationer.

Med 50 brillante idéer til bedre firmaarrangementer & fester er I allerede godt på vej med
planlægningen. Bogens professionelle event- og festudbydere er festplanlæggerens
nærmeste allierede og garantien for en vellykket og minderig fest.

Pris: kr. 249,- + forsendelse
Bestil bogen

 


Bestil - 50 brillante ideer til møde og events

50 brillante ideer til bedre møde og events

Af Karin Feit Almberg, Louise Helstrup Guldager, Nadia Mathisen, Jan Aagaard, Christian Guldager og Lars Blicher-Hansen

Møder, konferencer og events er mange ting, men det handler især om at bringe mennesker sammen og formidle læring samt skabe begejstring. Bogen er henvendt til dig, der arbejder som møde- eller eventplanlægger. Den giver dig 50 brillante ideer til arrangementer og steder, som gør dit næste arrangement til en unik oplevelse for deltagerne. God fornøjelse med læsningen!
 

Pris: kr. 249,- + forsendelse

 

BEstil bogen

 


Møder der kommer os i møde

Af Ib Ravn

Er dine møder ved at dø af Powerpoint? Læs mødeforsker Ib Ravns praktiske ideer til, hvordan man kan engagere mødedeltagere mere. Hvordan hjælper man sine deltagere til at møde og bruge hinanden, på tværs i lokalet? Tips til mødeplanlæggere, mødesælgere og ordstyrere. Afsnittene har tidligere været bragt i magasinet MØDERPLUS+.

Pris: kr. 100,- + forsendelse

Bestil bogen

 


 

MØDEbogen 

Af Poul Bay og Lars Blicher-Hansen

MØDEbogen er skrevet af udvalgte professionelle mødeplanlæggere og giver råd, tips og inspiration til alt fra det lille bestyrelsesmøde til den store internationale kongres. Bogens 6 hovedafsnit omhandler emner som Mødets formål, Mødeformer, Fremtidens mødekoncept, Talere, undervisere og foredragsholdere/ ord-styrer, Budgettering/ økonomi, Kursus- og konferencesteder, Lokaler/indretning, Værdibaseret udbytte, Checklister, Teknologi, Mad og drikke, Præsentation & performance, Evaluering, Cases m.m.

Pris: kr. 150,- + forsendelse

Bestil bogen

Gratis nyhedsmail

Modtager du Kursuslex Nyhedsmail?

Følg med i hvad der sker i mødebranchen og få GRATIS korte "her og nu" nyheder og invitationer til relevante arrangementer m.v. sendt som email ugentligt. Kursuslex Nyhedsmail udkommer ikke i jule-, påske-, efterårs- og sommerferien.
 

Tilmeld dig


?