LuXusBaZar 24. august

Luxusbazar den 21. august

En aften i fantastiske omgivelser

LuXusBaZar er for dig som planlægger møder og events. På arrangementet den 21. august, kan du både netværke og nyde en aften i det unikke Christian 4.s Bryghus midt i København.

I de fantastiske omgivelser møder du 18 af Danmarks bedste konferencehoteller og leverandører til et helt unikt arrangement, hvor du kan prøve, smage, dufte og måske købe mange af de spændende luksusprodukter, som stederne tilbyder deres gæster.

Julia Lahme, kommunikationsekspert, blogger og forfatter holder foredraget "ManiFest og mødet" og der bliver budt på lidt lækkert at spise og drikke.

LuXusBaZar er en unik mulighed for at skabe relationer, blive opdateret på hvad der sker i branchen og lave aftaler med de deltagende hoteller og konferencesteder.
 

Gå til tilmeldingeN 


Chr. 4.s bryghus

Rytter statue Bryghuset

Christian 4.s 400 år gamle bryghus på Slotsholmen midt i København, har  i århundreder været lukket for offentligheden.
Bryghuset emmer af stemning under de rustikke hvælvinger, hvor du bliver mødt af 384 skulpturer, indsamlet fra kongelige haver, pladser og slotte. Du kan bla. se Christian 5. til hest på Danmarks ældste rytterstatue, græske gudinder og en hær af sælsomme bondefolk fra Norden.

Mad og drikke

Madkastellet Event Catering sørger for at forkæle os med lækker mad og drikke under arrangementet. I bedste street food stil serverer de fra åbne køkkener. Menuerne består af små, smagsfulde, funky, nordiske og eksotiske retter, såkaldt ”GloCal Food”, hvor der arbejdes med det nordiske køkken krydret med smage fra det globale køkken. Der serveres både vand, vin – og i sagens natur, øl.

Hør Julia Lahme

Foredrag med Julia Lahme

Julia Lahme er kommunikationsekspert og forfatter til en række bøger, senest ManiFest. I sit foredrag på LuxusBaZar fortæller hun i et spændende og sjovt foredrag om, de kultursammenstød, der er i arbejdslivet og voksenlivet. Hvordan tackler man "manden i mødelokalet", og hvad er det egentligt, der skal til for at få et brag af et møde, hvor alle bliver set, hørt og lyttet til.

Program

Program

Kl. 15.00: Kanalrundfart - for dem der har lyst

Kl. 16.00: Velkomst og registrering

Kl. 16.45: Julia Lahme foredrag

Kl. 17.30: Møder og luXusBaZar

Kl. 19.30: Rundvisning

Kl. 20.00: Tak for i dag


Kanal rundfart

Kanalrundfart

Inden LuXusBaZar går i gang, kan du komme med på Kanalrundfart. Vi tager afsted fra Den Sorte Diamant kl. 15.00 og er tilbage samme sted kl.15.55.

På turen oplever du København på en ny måde. Vi sejler forbi Den Lille Havfrue, Operaen, Amalienborg, den Sorte Diamant, Børsen, Vor Frelser Kirke og meget andet.

Båden er åben og med et halvtag, så det er muligt at sidde i ly.

Adresse

Stenloftet Christian 4.s Bryghus

LuxusBaZeren finder sted i skønne historiske bygninger i hjertet af København.

Christian 4.s Bryghus
Frederiksholms Kanal 29
1220 København K.

Find vej


?