Masterclass mødeplanlægning

Bring dine møder og konferencer op på "next level"  

Hidtil har der ikke eksisteret en teoretisk uddannelse for erfarne mødeplanlæggere i Danmark. Det gør der nu, hvor Kursuslex tirsdag den 12. maj 2020 introducerer 2 Masterclass forløb i København.

Masterclass - praktisk mødeplanlægning fra A-Z - Se datoer og indhold

Masterclass - strategisk mødeplanlægning - Se datoer og indhold

Begge forløb har til formål at skabe et højt kvalificeret niveau for møde- og eventplanlægning i Danmark.

Det får du ud af at deltage

For ledelsen i enhver virksomhed eller organisation, er der et stort forretningspotentiale i faglig viden om og udvikling af møder og konferencer.

Du lærer at fokusere på idéen og konceptet for mødet og du gør dit arrangement mere målrettet, fordi du forstår at etablere en strategisk sammenhæng mellem møderne og ledelsens overordnede mål og strategi. Der vil være en rød tråd fra indbydelse til evaluering, fordi alle beslutninger er truffet med reference til et fast koncept for arrangementet.

Med begge Masterclass forløb får du som planlægger viden om møder, konferencer og events, som baserer sig på videnskab, forskning og tal.

Sådan foregår det

Begge MasterClass forløb består af 6 moduler, som gør møde- og konferenceplanlæggere i stand til at deltage i og udfordre virksomhedens/organisationens øverste forretningsmæssige og politiske beslutninger og skabe værdifulde arrangementer for alle implicerede.

Deltagerprofil

Masterclass forløbet er for dig, der er erfaren møde-, konference- eller eventansvarlig i en virksomhed/organisation - eller for dig, der er konferenceansvarlig på et hotel eller et andet mødested. 

Diplom

Efter endt Masterclass får du et diplom som dokumentation for, at du har gennemført forløbet. 

Læs om Masterclass - Praktisk mødeplanlægning fra A-Z

Læs om Masterclass - Strategisk mødeplanlægning

Undervisere

Claus Sneppen


Claus Sneppen (Kursusleder på Masterclass)

Claus har 30 års erfaring fra møde- og eventbranchen og er kursusleder på begge Masterclass forløb. Sammen med udvalgte erhvervsledere og gæsteforlæsere som Torsten Jansen (TV Journalist og Partner i Lead Agency) Carsten Beck (Chefforsker, Institut for Fremtidsforskning) og Jørgen HK Jepsen (Souschef Folkemødet), vil han guide dig gennem forløbet, hvor du også har mulighed for at bruge dine egne arrangementer som gennemgående projektopgave.

Pris & Sted

Pris pr. Masterclass
(6 moduler) 
Kr. 12.500 ekskl. moms.

Prisen omfatter fuld forplejning på kursusdagene.

Prisen omfatter ikke ophold på internat, som afregnes på kursusstedet.

Nogle af modulerne er ens og afholdes samtidig.

Ønsker du at deltage på begge masterclass forløb er prisen
Kr. 18.000 eksl. moms.

Du får et diplom efter gennemført Masterclass forløb.

Sted

København (Se de enkelte venues under kursusbeskrivelsen).
 

Tilmeld dig?