MasterClass Kursuslex

Praktisk mødeplanlægning fra A-Z er målrettet dig, der er erfaren møde- og eventansvarlig i en virksomhed eller organisation.

Masterclass forløbet strækker sig over 6 moduler, som med casebaseret undervisning og foredrag, har til formål at videreuddanne erfarne møde- og konferenceplanlæggere.

De 6 moduler gør dig bevidst om alle de elementer, som skal til for at gøre dit arrangement til en succés - lige fra den første gode idé til afholdelsen af arrangementet.

Der bliver undervisning både inden- og udenfor normal arbejdstid. Forløbet finder sted i København - nærmere info om det præcise venue følger.

Modul 1
Tirsdag 12. maj kl.15.00 - 19.30
Fremtidens møder og oplevelser
Sted: HUONE Copenhhagen

Er det en myte eller er der en sandhed i, at mødeplanlægning i dag generelt ikke er tidssvarende og at adfærdsdesign har overhalet mødeplanlægningen indenom?. Vi kigger på de vigtigste tendenser i mødemarkedet. Hvilken betydning får digitalisering for vores arrangementer, hvordan skaber du bæredygtige møder og hvad vil det sige at skabe mødedynamik?

Modul 2
Tirsdag 9. juni kl. 15.00-19.30
Fra oplevelser til opmærksomhed
Sted: Quality Hotel Høje Taastrup

Hvordan skaber du mødeoplevelser som giver mødet værdi. Vi arbejder med "opevelsesarkitektur" og du får en viden om og forståelse for, hvad det er for nogle elementer, du kan arbejde med for at gøre mødet dynamisk og i sidste ende opnå det ønskede afkast/resultat af mødet.

Modul 3
Tirsdag 18. august kl. 15.00-19.30
Gode møder starter med den rigtige idé
Sted: MBK Kursuslokaler

Lær hvordan du får den rigtige idé og finder det koncept, som passer bedst til dit møde. Du får viden om, hvordan du udvikler det rigtige koncept, som passer til målsætningen for dit møde. Ide- og konceptudviklingsfasen er den fase, som er afgørende for afkastet på investeringen i møder og events. Vi kan ved at bruge lidt mere tid og flere ressourcer på konceptfasen øge mødeudbyttet signifikant.

Modul 4
Tirsdag 22. september kl. 15.00-19.30
Gode møder bygger på samarbejde
Sted: Scandic Palace

På modulet drøfter vi, hvad godt samarbejde er og ser på teamet bag det succesfulde møde eller events - i en virkelighed, hvor tid er en kritisk faktor for alle som indgår i projektet. 

Modul 5
Tirsdag 26. oktober kl. 15.00-19.30
Fokuser på værdifulde møderesultater
Sted: Quality Hotel Høje Taastrup

Vi bliver meget skarpere på, hvad vi skal måle på – og hvad vi ikke skal bruge ressourcer og tid på. Den gode analyse starter ved første tanke om et møde eller event, og målsætningerne er afgørende for det afsluttende spørgeskema og postanalyse.

Modul 6
Tirsdag 18. november kl. 18.00 - onssdag 19. november kl. 13.00
Vidensforankring og -opsamling (Internat)
Sted: Sted: CABINN, København S

Vi samler op på hele forløbet, udvikler holdets eget idé katalog, diskuterer konkrete deltager udfordringer og cases samt udvikler en individuel handleplan. Alt sammen for at sikre brugen af den akkumulerede viden i en travl hverdag.

Diplom:

Efter endt Masterclass får du et diplom som dokumentation for, at du har gennemført forløbet. 

Læs om Masterclass (forside)

Læs om Masterclass - Strategisk mødeplanlægning

UNDERVISERE

Claus Sneppen


Claus Sneppen (kursusleder)

CEO Greatmeeting og grundlægger af tænketanken Morgendagens Møder 

Claus Sneppen har 30 års erfaring fra møde- og eventbranchen og stor viden om megatrends i analoge møder, oplevelser og mødesteder. Hans mangeårige erfaring med udvikling af konkrete løsninger for virksomheder gør ham i stand til at oversætte megatrends direkte til en virksomheds eller organisations virkelighed.

Carsten Beck


Carsten Beck

Chefforsker, Institut for fremtidsforskning

Niels Folman


Niels Folmann

CEO, Danske Licens Spil

Torsten Jansen


Jørgen HK Jepsen

Souschef, Folkemødet på Bornholm

Pris & Sted

Pris pr. Masterclass
(6 moduler) 
Kr. 12.500 ekskl. moms.

Prisen omfatter fuld forplejning på kursusdagene.

Prisen omfatter ikke ophold på internat, som afregnes på kursusstedet.

Nogle af modulerne er ens og afholdes samtidig.

Ønsker du at deltage på begge masterclass forløb er prisen
Kr. 18.000 eksl. moms.

Du får et diplom efter gennemført Masterclass forløb.

Sted

København (Se de enkelte venues under kursusbeskrivelsen).
 

Tilmeld dig?