MødeMekka

MødeMekka i 2018

I løbet af 2018 inviterer Kursuslex på spændende MødeMekka'er - både i Københavnsområdet og i Jylland. Arrangementet er for alle, der arbejder med planlægning/booking af møder. Du har alle muligheder for at netværke med kolleger fra hele landet og du kan møde 30 professionelle leverandører til møde- og eventbranchen.

Herunder ser du listen over planlagte MødeMekka'er.MødeMekka

Dato: 22. November
Sted: Scandic Kødbyen
Se det nye Scandic Hotel i Kødbyen, når vi holder årets sidste MødeMekka på det nyåbnede hotel. Du kan møde over 30 leverandører og du får masser af inspiration til at gøre dine arrangementer endnu bedre.


MødeMekka


MødeMekka koncept

Speedmøder, foredrag og rundvisning

MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 10 min. med. Vi byder desuden på gode foredrag, mad og rundvisning - der hvor MødeMekkaet afholdes.
 

film om MødeMekka


MødeMekka er gratis

Sådan kommer du med gratis

MødeMekka konceptet

Det er GRATIS at deltage i MødeMekka, hvis du arbejder med planlægning af møder, kurser, konferencer, events og lignende. Du skal som minimum booke 3 møder med de møde- og eventleverandører, som deltager på MødeMekka. Der er afsat 10 min. til hvert møde. Det er ikke en forudsætning, at du afgiver ordre, når du holder møder.?