Møde & Event Award 2019
 

Vil du være med til at finde de bedste?

Arbejder du med møde- og eventplanlægning, kan du frem til den 21. december indstille kandidater til Møde & Event Award 2019.

Du kan indstille i én eller flere af de 8 kategorier. Efter den 21. december udvælger en jury 3 nominerede i hver kategori blandt alle de indstillede. Efterfølgende kan du stemme på de nominerede, som du mener skal vinde.

Onsdag den 27. marts kl. 16.30 - 18.30 byder vi velkommen til Møde & Event Award 2019 med et brag af et show. Showet foregår i forbindelse med messen Nordic Meetings & Events Expo den 27. & 28. marts. De endelige vindere af Møde & Event Award afsløres under showet.

De 8 vindere udvælges ved en kombination af mødeplanlæggernes stemmer (35%) og juryens bedømmelse (65%).

 

Indstil kandidater


De 8 kategorier


Årets bedste foredragsbureau

Årets bedste
foredragsbureau

Stem på det foredragsbureau du har bedst erfaring med og som hjælper dig med at finde den rigtige foredragsholder/speaker til dit arrangement.

Årets bedste teambuilding

Årets bedste teambuildingleverandør
Stem på dem leverandør, du har erfaring med og som har formået at skabe "opbygning af samarbejdet i et team" for jeres organisation. 

Årets bedste eventbureau

Årets bedste
eventbureau

Stem på et eventbureau du har erfaring med og som har formået at skabe en relevant event for jeres organisation. 

Årets bedste madkoncept

Årets bedste
cateringleverandør 

Stem på den cateringleverandør, som har leveret flot udførte og velsmagende serveringer eller drikke til dit møde, event, fest, kantine eller lignende.


Årets bedste mødekoncept

Årets møde & eventsted -
Bedste mødekoncept
Stem på et møde- og eventsted du har erfaring med og som afvikler arrangementer efter et tydeligt og gennemtænkt mødekoncept. 

Årets bedste madkoncept

Årets møde & eventsted -
Bedste madkoncept

Stem på et møde- eller eventsted du har erfaring med og som du mener har et gennemtænkt madkoncept til møde- og konferencegæster. 

Årets møde og eventsted - Bedste service

Årets møde & eventsted –
Bedste service

Stem på det møde og eventsted hvor du oplever at servicen er helt i top. Elementer som god atmosfære, empati og fleksibilitet vægtes højt.

Årets bedste mødelokaler

Årets møde & eventsted –
Bedste lokaler

Stem på det møde og eventsted, der har de bedste lokaler, og hvor indretning, lyd og lys gør dit arrangementet optimalt. Bliv medlem af dommerjuryen i 2019

Juryen 2018

I forbindelse med Møde & Event Award 2019, søger vi efter kvalificerede jurymedlemmer, som har lyst til at deltage i juryarbejdet.

Som jurymedlem får du indflydelse på, hvem der skal nomineres og hvem de endelige vindere af årets priser bliver. Vinderen udvælges ved en kombination af branchens egne stemmer (35%) og juryens bedømmelse (65%).

Kriterier for at være med
For at blive en del af juryen, er det et krav, at du arbejder professionelt med møde- og konferenceplanlægning. Det skal ikke nødvendigvis være din hovedopgave, men det skal indgå som en væsentlig del af dit arbejde og du skal have bred erfaring med branchens leverandører.

Du kan forvente at blive indkaldt til ét aftenmøde, hvor afstemninngen om de nominerede og vinderne foregår.

Ansøgningsfrist: 16. december 2018

Ansøg om at blive jurymedlem


?