06.11.2018Møde & Event News

Nyt Møde & Eventmagasin på gaden

Stort tema: Læs alt om kvalitetstid i forbindelse med møder og konferencer i det nye magasin. Og vælg dine pejlemærker for 2019!

Hvad er kvalitetstid, når vi taler møder? Og hvordan skaber vi den? Ikke gennem en standardopskrift for et godt møde. Men tværtimod som en måde at sikre relevant variation og overraskende detaljer ved hvert enkelt møde på. Få inspiration til denne tankegang i Møde & Eventmagasinet nr. 4 under temaet ’Fokus på Kvalitetstid’. Læs også om den uvurderlige og vigtige "pause", som Hans Ravnkjær tager sig kærligt af og giver gode råd om.

Vælg dine pejlemærker for 2019

Hvad er det vigtigste for dig, når du planlægger næste års møder: Din glæde og stolthed ved, at møderne forløber perfekt og upåklageligt? Eller din lyst til at overraske, skabe særlige oplevelser og ekstra udbytte? I det nye magasin får du input til skålene på begge sider af vægten.

Mødebarometret 2018

Kursuslex har mail-permission til 4.000 af de 12.000 planlæggere, der hos Kursuslex er listet som møde- og eventplanlæggere. Hvert år tager vi pulsen på, hvem de er, og hvad deres tanker og krav er. Læs resultaterne fra Kursuslex ' årlige "Mødebarometeret", som giver at billede af forventninger og forestillinger om møde- og eventbranchen lige netop nu.

Møde & Eventmagasin omdeles i denne uge (45).

Læs Møde & Eventmagasinet

Ja, tak. Jeg vil gerne fremover modtage magasinet gratis med posten


?