11.08.2017Møde & Event News

1. september sker der noget sjovt i Odense

Det er velduftende, det lyder godt, det smager godt, det kan drikkes, og det bliver et livligt spisested i fremtiden.

Der er åbningsfest i det nye Storms Pakus i Odense den 1. september. Pakuset bliver Odenses første street food marked. Mens duften fra de mange madboder fylder den gamle trælasthal vil festdagen byde på taler og musik fra kl. 15.00, men allerede fra kl. 10.00 kan man gå på opdagelse i den 3000m2 store hal.

Der vil blive retter fra lande om Venezuela, Thailand, Italien, Vietnam, Mellemøsten, Danmark og Indien og meget, meget andet. Til at slukke tørsten kan Storms Pakhus’ seks barer diske op med lokale øl, vin, vand, drinks og cocktails. Ambitionen med Storms Pakhus er, at skabe en kreativ platform for iværksættere, madsnedkere og kreative ildsjæle.

Pakhuset skal være en rugekasse for kommende restauratører, hvor de kan forvandle deres idéer til virkelighed og skabe unikke smagsoplevelser. Men også kunstnere og musikere vil bidrage med lidt ekstra krydderi til oplevelsen.

Initiativtageren til Danmarks første street food marked i København, restauratøren Jesper Møller, vil forsætte med at skabe endnu flere iværksættere i Danmark og har derfor indgået et samarbejde med de lokale iværksættere fra Bargroup i Odense med Bjørn Hentze i spidsen. Fotoet er fra informationsmødet om det nye projekt.

Læs mere om Storms Pakhus


?