13.01.2020Møde & Event News

Small Danish Hotels udvider

Det sydfynske strandhotel Hotel Faaborg Fjord har stærke moderniseringsplaner og er nu en del af hotelkæden.

Small Danish Hotels indleder årtiet med at udvide sin liste over kroer, hoteller og slotte i Danmark. Hotelkæden har indgået et samarbejde med sydfynske Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference, som med sine 128 værelser hører til blandt Fyns største hoteller.

Ny spa-afdeling

”Hotellets gastronomiske profil, nordiske designindretning og kommende spa og wellness miljø passer perfekt til vores gæsters behov. Hotellet har et solidt tag omkring erhvervsturisme, hvilket understøtter vores fokus på forretningsgæster,” siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels. Hotel Faaborg Fjord, der har rødder helt tilbage til 1808, har netop taget hul på andet step af en større modernisering.

Den 2-cifrede millioninvestering i strandkantshotellet betyder, at i løbet 2020 vil hotellet kunne modtage gæsterne i en spritny nordiskinspireret reception med tilhørende lounge. Samtidig kan gæsterne nyde godt af Hotel Faaborg Fjords nyopførte spa og wellness-afdeling, der kommer til at tælle blandt andet spa- og dampbade, vandpejs og koldvandsdyp både ude og inde - alt sammen med direkte udsigt til hotellets private strand og badebro.

Miløstrategi for 2025

Hotel Faaborg Fjord har iværksat en miljøstrategi frem mod 2025, ligesom der venter en Green Key certificering lige om hjørnet. Alle kroer, hoteller og slotte i Small Danish Hotels er individuelt ejede men alle byder på fælles kerneværdier såsom personlig betjening, varmt værtskab og løftet om at skabe ”moments of happiness” for deres gæster. Kilde: Small Danish Hotels.

Se mere om Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference


?