09.01.2019Møde & Event News

2 nyåbnede Milling-hoteller i Odense

Der er allerede godt gang i booking af værelser til de 2 nye Mini 11 og Mini 19 hoteller i det centrale Odense.

Milling Hotels udvidede i oktober 2018 kæden med yderligere 2 hoteller med købet af Domir og Ydes i det centrale Odense. Hotellerne ligger lige mellem Milling Hotel Ansgar og Hotel Windsor og er nu tilført Millings sjæl og indretning. Hotellerne er officielt åbne i  uge 2.

Billig overnatning og adgang til de andres goder

"Vi har valgt at døbe dem Mini 11 og Mini 19 med hentydning til, at hotellerne er en selvstændig enhed, men stadig en del af Windsor og Ansgar, hvor faciliteter som morgenmad findes Vi byder på' med gratis kaffe, kage og frugt mm., som således også er tilgængeligt for gæsterne på Mini," siger ejer Jan Milling.

Med de nye hoteller kan kæden nu tilbyde både 2- og 3-stjernede overnatninger under samme tag.  "Hotellerne er allerede godt booket op, og det forstår jeg godt. For på begge hoteller får man gode, funktionelle værelser til en rigtig god pris," siger Jan Milling.

Personale længere nede ad gaden

De nye hoteller har som noget nyt ikke personale - udover i baren på Mini 19, som har åben mandag til lørdag. Men personalet er ikke længere end nogle meter ned ad gaden, hvor receptionen på både Ansgar og Windsor er døgnbemandet, og hvor al check-in også foregår.

Adgangen til hotellerne foregår således med nøglekort, ligesom hotellerne også har videoovervågning. "Vi er glade for alle vores kunder. Men vi håber, at vi med de nye hoteller også kan få fat i en lidt yngre målgruppe, som sætter pris enkeltheden. Således har vi også indrettet baren i Mini 19 med det populære Shuffleboard, og her vil vi ligeledes byde på en række specialøl," siger Jan Milling. Kilde: Byens Ejendom.

Se mere om Milling Hotels


?