09.12.2019Møde & Event News

2 nye foredrag med fokus på livskvalitet

Hvad er livskvalitet, og hvordan får vi mere af den. 2 nye "foredragsfund" hjælper på hver sin måde med at finde den både på jobbet og privat.

Det er ikke nogen tilfældighed, at livskvalitet er i fokus hos foredragsfirmaet One Decision. Her oplever man en generel interesse i Danmark for netop livskvalitet. Både privat og å landets arbejdspladser.

Med 2 nye oplægsholdere lægges der op til medansvar. I bund og grund er det enkelte menneske, som selv har ansvaret for sin egen livskvalitet. Men det fordret i første omgang, at man forholder sig til, hvad livskvalitet er medarbejderne hver især. Til dette formål introducerer One Decision de to foredragsholdere Pia Norup og Marie Kronquist.

Målrettet mænd

Pia Norup er kendt fra tv-programmet ”Kan man spise sig rask? ” på TV2. Hun er læge, sundhedsekspert og forfatter. Pia Norup udfordrer opfattelsen af, hvad sundhed er og giver konkrete og simple råd til gode vaner og øget trivsel. Hun holder også et ganske særligt foredrag målrettet mænd.

Sammen med LEGOLAND Hotel & Conference kan man opleve hende til en inspirationsdag torsdag den 6. februar kl. 15.00 - 21.00.

Spirituel vejleder

Marie Kronquist er erhvervslivets spirituelle vejleder. Hun har assisteret hundredvis af topledere i både Danmark og udlandet. Hendes fokus er at skabe mere sindsro, klarhed og bevidsthed. Det drejer sig om en stærkere væren og et stærkere ståsted. I et ledelsesperspektiv vil man sige, at det er forudsætningen for at kunne sætte et større aftryk.

Se mere om One Decision


?