25.02.2020Møde & Event News

3 cool spots tæt ved København

Disse mødesteder er så forskellige, at man altid kan vælge netop det, som passer til arrangementet. Alle har det til fælles, at de ligger tæt ved Kbh. C.

Disse 3 på hver sin måde cool mødesteder er nu partnere hos Kursuslex og Konference.dk:

En naturplet i byen

Hos Det Kgl. Haveselskab er du i nostalgiske og moderne omgivelser på sammetid. Paradehuset, som er grundlagt i Frederiksberg slots gamle driverihave, er et lyst orangeri med mødefaciliteter. Med sin beliggenhed i haven er der mulighed for at bruge de rolige grønne omgivelser til pauser, walk and talk, grønne foredrag, spil på plænen etc.

First Floor er oprindeligt en 1600-tals-lejlighed med stuer, som nu indrettet til mindre møder med en kant. Man har lejligheden for sig selv med udsyn til haven og god mulighed for at inddrage de grønne åndehuller på dagen. Maden kommer fra teamet bag Mielcke og Hurtigkarl.

Kultur og privat atmosfære

Øregaard Café ligner et privat velhaver hjem. Her findes både mødelokaler og auditorium. Du kan kombinere mødet med kunst og historie i en fin atmosfære med skønne retter og hjemmelavede konditorkager. Der er fri udsigt til Øresund gennem Hambros Allé, og du befinder dig i hjertet af den smukke Øregaard Park, der ligger centralt langs Strandvejen i Hellerup. Øregaard Cafe ligger i forlængelse af Øregaard Museum.

Cool, rustikt og urbant

Hos Bryggen Venues får I en urban atmosfære, som ikke kan være længere fra de traditionelle møderammer. Serveringen kunne bestå af signaturretter som østers og popcorn shrimps fra restaurant The Fat Pike. Bryggen Venues består af Pakhus Bryggen, Spisesalon Bryggen samt The Fat Pike i de gamle pakhuse  200 meter fra havnefronten og 500 meter fra metroen.

Se mere om Det Kgl. Haveselskab
Se mere om Øregaard Café
Se mere om Bryggen Venues


?