21.01.2020Møde & Event News

3 københavnske mødeperler med hvert sit plus

En bar ud over det sædvanlige, et helt nyrenoveret hotel med en vildt anderledes udsigt og et venue så hvidt, at selv én orange rose ændrer alt.

3 nye partnere hos Kursuslex og Konference.dk har det til fælles, at de alle ligger super centralt i København. Men derudover er der tale om 3 meget forskellige mødesteder med hvert sit ganske særlige plus.

En vildt anderledes udsigt

Det fuldkommen nyrenoverede Hotel Østerport har en helt særlig metrostemning med udsigt til banelegemet på den kunstneriske måde med skinner, der løber på kryds og tværs. Hotellet har for nylig gennemgået en kæmpe renovering, hvor blandt andet de 170 værelser har fået et helt nyt look og helt nye badeværelser. Hotellet ligger lige over for Østerport Station med Grønningen på den anden side af stationen. Her er der park og adgang til Kastellet samt Gefion springvandet og Den lille Havfrue.

Én orange rose ændrer hele udtrykket

Hos Blank Venue & pop-up er alt holdt i hvidt, sådan at virksomhedens egne farver eller ide vil skabe et meget personligt og stærkt udtryk. Konferencekontakterne på dette venue er vant til at skræddersy oplevelser fra menu til dekoration og udstilling af produkter eller aktiviteter og underholdning. Blank venue & pop-up åbnede i januar 2019 og befinder sig i  en flot og markant ejendom - Ny Rosenborg fra 1895, men alt indendørs er nyt eller renoveret. Der er 2 mødelokaler, egnet fra 2- 48 personer.

En særlig bar og hjemlig stemning

Hotel Absalon er et klassisk og moderne hotel på Vesterbro, midt i den pulserende hovedstad. Oplev harmoni i en afslappet og hjemlig atmosfære. Områderne til afslapning og fællesskab skiller sig ud på en både hyggelig og spændende måde. F.eks. i baren (foto). Kun 5 minutter fra hotellet ligger Tivoli, Kødbyen, shopping på Strøget og Gl. Kongevej, Rådhuspladsen samt de mange trendy restauranter og cool caféer.

Se mere om Hotel Østerport
Se mere om Absalon Hotel
Se mere om Blank Venue & pop-up

 


?