03.04.2018Møde & Event News

3 nye events på Saltoftehus

Blomster til de feminine, øl til de maskuline og luksus til alle. Der er noget godt ved at samles om fælles kreationer eller passioner.

Saltoftehus har i samarbejde med Herslev Bryghus lavet en pakke med ølsmagning og ølmiddag – en pakke som ikke nødvendigvis afstedkommer, at man holder et møde først. Selv om det naturligvis giver udmærket mening at gøre det. Der er også tænkt på oplevelser til den mere feminine side, når der nu er mulighed for at få knitrende blomsterstilke mellem hænderne og afprøve sine evner udi blomsterkunsten.

Blomsterkreativitet skaber glæde og sammenhold

"Vi har åbnet vores eget blomsterværksted og laver nu åbne blomsterarrangementer. Vi tilbyder også botanisk teambuilding, hvor gæsterne får lov til både at udfolde deres kreative hjernehalvdel og være aktive," siger godsejer og konferenceansvarlige, Birgitte Boserup. Værkstedet er indrettet i den tidligere garage, som er tryllet om til et atmosfærefyldt værksted. Blomster-workshoppen er en enkel aktivitetet, som kan være en god start, hvis man vil gå ind i mødet med et positivt mindset og en fælles oplevelse at bygge videre på. "Vores nye fokus er at præsentere gæsterne for oplevelser, der bringer den bedste version frem i den enkelte og som involverer både krop og sjæl," siger Birgitte Boserup.

Luksus Retreat

En af de nyere aktiviteter, hvor både kroppen og sjælen kommer i spil er Saltoftehus' nye "Luksus Retreat" på 24 timer med yoga og guidede gåture i godsets egen skov. Oplevelsen inkluderer en gourmet middag og er tænkt som et tidsrum, som styrker ro og nærvær. "Vi sætter fokus på, at hoved, krop og sjæl arbejder rigtig godt sammen, når  alle 3 dele får fuld opmærksomhed," siger Birgitte Boserup. "Ambitionen er ikke at ændre livsstil over natten, men at hjælpe med at sætte fokus på, hvordan vi navigerer i en travl hverdag uden at brænde sammen."

Se mere om Saltoftehus


?