29.05.2020Møde & Event News

3 nye partnere i Grønland

Kursuslex og Konference.dk byder velkommen til de skønneste konferencehoteller tæt ved isbjerge, nordlys og smukke fjorde.

Hotel Hans Egede i Nuuk er natur og luksus i ét

HHE Conference & Events har udsigt til fjelde og fjorde med store og lyse lokaler, designet til møder og konferencer op til 350 personer. Med 4 velindrettede plenumlokaler, 19 grupperum, et anerkendt hold af dygtige kokke- og tjenere samt en topprofessionel kursus- og konferenceafdeling kan hotellet håndtere selv store møder og konferencer.

Hotel Sissimiut er tæt på lufthavnen - og nordlyset

Kombinér mødet med hundeslæde, snescooter og afslapning i Arctic Spa. Hotel Sisimiut tilbyder 4-stjerners konferencefaciliteter. Hotellet ligger kun 5 minutter fra lufthavnen, centralt på vestkysten af Grønland – trods nærheden til lufthavnen er der kun tre minutter ud til skøn natur. Hotellet har Artic Spa og stort konferencerum med plads til 60 personer. Der er 40 værelser med udsigt. Mødelokalerne har alt i moderne it- og AV-udstyr.

Udsyn til isbjerge og smukke fjelde fra Hotel Kangerlussuaq

Hvis man har set billeder fra Grønland, har man også et billede af dette hotels omgivelser. Hotel Kangerlussuaq har faciliteter til både større og mindre grupper. Værelserne findes i mange størrelser op til 6 personer i ét rum, og møderummene klarer op til 60 personer. Men der findes også mødelokaler ned til 4. Der er storslåede muligheder for oplevelser og teambuilding i den omgivende natur.

Se mere om Hotel Hans Egede

Se mere om Hotel Sissimut

Se mere om Hotel Kangerlussuaq
 


?