30.11.2021Møde & Event News

NYT MØDE & EVENTMAGASIN PÅ GADEN

I dette nummer af Møde & Eventmagasinet, har redaktionen været vidt omkring og bibragt det sidste nye indenfor mødeplanlægning i året der kommer. Vi har dykket ned i udendørs mødeformer samt kigget på ”Glamping” som et alternativ til hotelværelset.

Glamping også for virksomheder
Luksuscamping, også kaldet Glamping, er blevet voldsomt populært de senere år som et alternativ til både camping og hoteller. Ikke kun private efterlyser denne type oplevelser. Også virksomheder bruger i glamping oplevelser i forbindelse med fx møder og konferencer.

Læs artiklen Glamping er også for virksomheder på side 56

”Er dit arbejde spild af tid?” stort interview med antropologen Dennis Nørmark.
Hvor ofte sidder du med arbejde, der er frustrerende tidsspilde? Opgaver, som ingen vil savne, hvis de blev fjernet helt? Ifølge antropolog Dennis Nørmark, bliver vi mere stressede af at lave pseudoarbejde, end af at have travlt. Få hans råd til, hvordan vi undgår vi at bruge tid på arbejdsopgaver, der ingen forskel gør.

Du finder hele artiklen her på side 31

Planlæg 2022
Skal du planlægge et arrangement i 2022 og har brug for ny inspiration til dit program? Vi har bedt 3 af Danmarks største foredragsbureauer komme med deres bud på deres mest populære foredragsholdere.

Læs den udvidede artikel her på siden

At være udstødt er værre en døden
Læs det rørende interview med Anja Ringgren Lovén, når hun fortæller om sit arbejde i for Heksebørnene i Nigeria, samt hør hendes fortælling om sit møde med Dalai Lama

Læs artikel her på siden

Rigtig god læselyst!


?