20.04.2020Møde & Event News

50 mio. kroner til bl.a. hoteller

Dorte Krak: Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse vil hjælpe turismeerhvervet og håber, at midlerne skaber langsigtet værdi for virksomhederne.

For at hjælpe erhvervet på fode igen og bidrage til, at de danske turistdestinationer står stærkt i kampen om turisterne, når Danmark og resten af verden igen åbner, igangsætter Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse nu en indsats til 25 millioner kroner målrettet dansk turisme. Der er i alt afsat 50 millioner kroner til hele turismeområdet i danmark for 2020.

Halvdelen af beløbet er dog øremærket til landsdækkende indsatser, som skal bidrage til at få turismeerhvervet hurtigt i gang igen og vil blive fordelt senere i foråret, skriver Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse i en pressemeddelelse.

Dorte Krak: Vi skal stå stærkt i den internationale konkurrence

Om indsatsen der skal redde det danske turismeerhverv udtaler Dorte Krak, direktør i Arp-Hansen Hotel Group A/S og medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse: "Turismen er lige nu gået helt i stå, og mange virksomheder i turismeerhvervet har det rigtig svært. Vi vil gøre vores for at hjælpe turismeerhvervet i denne svære tid og for, at vores midler kommer hurtigt ud og skaber værdi for virksomhederne. Samtidig har vi blik for, at der kommer en tid, hvor danske turister og turister fra andre lande igen får mod på at rejse. Her skal danske destinationer være klar med attraktive turismeprodukter og oplevelsesattraktioner, så vi kan stå stærkt i den internationale konkurrence. Kilde: TV2 Lorry. Foto: Thaisen Hus på Fyn

Se mere om Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse


?