08.11.2018Møde & Event News

600 beslutningstagere mødes 22. november

Du kan stadig nå at tilmelde dig HORESTA's årsdag, hvor branchens beslutningstagere mødes over temaet "digitalisering". Dagen afsluttes med stor fest.

Over 600 beslutningstagere, direktører og interessenter til hotel-, restaurant- og turisterhvervet samles til inspiration, fest og farver den 22. november. Det sker på Comwell Congress Center Copenhagen, som lægger hus til faglighed og festlighed under ét.

Titlen for årsdagen er ”Ever Changing Tomorrow”. Temaet er "digitalisering". Til at klæde deltagerne på til betydningen af ny teknologi og nye forventninger fra gæsterne har HORESTA sammensat et program med både danske og internationale talere.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har igen sagt ja til at åbne konferencen. Herefter bliver scenen givet videre til talerne, som blandt andet tæller den internationale key note speaker Nancy Rademaker, som blandt andet vil vise, hvordan digitalisering påvirker bl.a. hotelgæsters adfærd.

Hilton kommer forbi

I dagens program finder man også Jochem-Jan Sleiffer, der er europæisk direktør fra hotelkæden Hilton. Repræsentanter fra Bolia, Innovation Lab og Amazon vil supplere med deres syn på, hvordan teknologi kan forbedre kunderejsen. De kommer også ind på, hvilke produkter der kan være med til at udvikle gæsteoplevelsen til noget nyt og samtidig mere personaliseret.

Taleren Mathias Holzmann har sammen med andre iværksættere kastet sig over restauranterhvervet i virksomheden "Informal", og fra deres workshop-lokaler på Refshaleøen bruger de digitalisering til at udvikle fremtidens restaurant.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov sættes stævne af HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard, som beder ministeren om at fortælle, hvordan regeringen har tænkt sig at løse nogle af de store udfordringer i erhvervet.

Kæmpe branchefest med middag og underholdning

Når dagens sidste taler har forladt scenen, begynder festen. Deltagerantallet til aftenens branchefest har d.d. rundet 250 personer. Aftenen byder på lækker mad, god vin og ditto selskab med musik og drinks. Standup'er Christian Fuhlendorff sørger for underholdningen.

Læs mere om HORESTAs Årsdag


?