06.04.2019Møde & Event News

Åbent for tilmelding til MødeMekka

Næste MødeMekka foregår den 8. maj i det fornemme Odd Fellow Palæet, hvor blandt andre Nikolaj Koppel kommer forbi og holder foredrag.

Oplev Odd Fellow Palæet den 8. maj, når der er MødeMekka den 8. maj i det imponerende Odd Fellow Palæ i Bredgade. Palæet blev oprindeligt opført i 1752-55 til en adelsfamilie. Den 8. maj danner det rammen om Kursuslex' MødeMekka nr. 2 i år. MødeMekka er for dig, der booker mødesteder, hotelværelser, foredrag m.v. i forbindelse med eksterne møder.

Musik og manipulation

Selve Mødemekka med speed-meetings, hvor du ved små, korte møder tid kan tale personligt med mange forskellige mødesteder, foregår i den fantastiske koncertsal. Her kan du opleve mange spændende udstillere, få vigtige kontakter og holde møde med helt op til 10 udstillere. Før middagen underholder den gennem-musikalske Nikolaj Koppel (foto) med et spændende foredrag om musik. Han fortæller, hvordan musik kan fremhæve en stemning og manipulere dine omgivelser.

I pausen mellem speed-møderne vil Improv Comedy undeholde og bringe gæster samt udstillere sammen. MødeMekka afsluttes med en lækker middag, der serveres i Kongesalen.

Dagens program:

Kl. 14.30: Registrering og netværk
Kl. 15:00: Velkomst
Kl. 15:15: Speedmeetings starter
Kl. 16.30: Pause - Interaktiv undeholdning med Improv Comedy
Kl. 17.00: Speedmeetings forts.
Kl. 18.15: Foredrag om musik v/Nikolaj Koppel
Kl. 19.00: Middag Kongesalen
Kl. 20.00: Tak for i dag

Se mere om MødeMekka 8. maj


?