25.02.2020Møde & Event News

Adm. dir. hos MESSE C fejrer 10-års jubilæum

Grete Højgaard kan den 1. marts 2020 fejre 10 år i Danmarks 3. største messecenter, MESSE C i Fredericia.

I løbet af sine 10 år i chefstolen hos MESSE C har Grete Højgaard skabt et veldrevet og moderne messecenter med et positivt økonomisk resultat. hun spiller en aktiv rolle i både Fredericias og trekantsområdets by- og erhvervsliv og sidder med i en lang række udvalg og bestyrelser.

En klassisk hôtelier

Grete Højgaard er indbegrebet af en klassisk hôtelier, hvor service, værtskab og den værdibaserede ledelse er nøgleordene. Og det lå nok ikke lige i kortene, at hun i sin tid skulle skifte karrieren i hotelbranchen ud med et lederjob i messe- og eventbranchen. Men da muligheden bød sig, valgte hun at takke ja til den spændende udfordring som chef for MESSE C, og hun har i de seneste 10 år været med til at forvandle stedet, så det i dag er et veldrevet mødested, hvor innovation og værtskab og ikke mindst ledelsen af husets cirka 45 fastansatte medarbejdere er i højsæde.

Fokus på bæredygtighed

Grete Højgaard har masser af planer og visioner for messecentret. Aktuelt har hun fokus på at mindske energiforbruget, øge affaldssorteringen og minimere affaldsproduktionen. Messedirektøren har i denne forbindelse netop modtaget DI’s klimastafet for deltagere i regeringens klimapartnerskab for it, service, rådgivning og turisme.

Grete Højgaards karriere, bestyrelsesposter & udvalg:

Restauratør Restaurant Huset, Vejle (1977-1990) Hoteldirektør Kongebrogaarden, Middelfart (1990-1994) Hotelchef Hotel Pakhuset (1994-1995) Hoteldirektør Hilton og Scandic (1996-2010).

Se mere om MESESE C, Fredericia


?