06.04.2021Møde & Event News

Ægtepar i spidsen for konferencecenter

Kystvejens Konferencecenter i Grenaa har ansat ægtepar til at drive centret.

Kystvejens Konferencecenter i Grenaa har ansat ægteparret Palle Jensen og Lone Hejlskov til at stå i spidsen for hotellet. En af de første opgaver for det nye direktørpar bliver at udvide hotellets program med spændende outdooraktiviteter til konferencegæster og turister.

53-årige Palle Jensen har 30-års erfaring indenfor drift, service og ledelse fra den nordjyske forlystelsespark Fårup Sommerland og har desuden været direktør i Skulpturparken og Kulturhuset Blokhus.

Hans ægtefælle, 50-årige Lone Hejlskov, har også en fortid i Fårup Sommerland og er desuden uddannet kontorassistent og journalist. Hun har godt 18 års erfaring som reporter og studievært hos Nordjyske Medier, DK4 og senest som kommunikationsansvarlig hos Sol og Strand Feriehusudlejning.

“Vi er ovenud lykkelige over at have fået denne mulighed, og vi glæder os så meget til at tage fat på opgaven og til sammen med den faste stab af gode medarbejdere at drive og udvikle dette spændende sted,” siger Palle Jensen.

Under coronapausen har konferencecentret blandt andet udvidet med et nyt område med mobilsauna, vildmarksbad og koldtvandsbruser.

“Jeg føler mig sikker på, at rigtig mange mennesker i øjeblikket higer efter oplevelser. Jeg ser frem til at fortsætte den udvikling, vi allerede har igangsat omkring outdooraktiviteter, og som Lone og Palle sammen med vores gode medarbejdere nu skal videreføre til glæde for såvel konferencegæster som turister,” siger Annie Stæhr Thomsen, ejer og bestyrelsesformand for Kystvejens Konferencecenter.

 

Læs mere om Kystvejens Konferencecenter


?