11.03.2019Møde & Event News

Alexandras definition på et godt møde

Hør grevinde Alexandra fortælle om, hvad der for hende er et godt møde – og oplev hendes foredrag på Nordic Meetings & Events Expo i marts.

Grevinde Alexandra har rejst Danmark rundt for at finde ud af, hvorfor danskerne gang på gang får benævnelsen ”Verdens lykkeligste folk”. I mødet med danskerne oplevede hun et fællesskab, som gjorde meget stort indtryk på hende, og som hun også selv blev inddraget i.

Mød Alexandra personligt

På Nordic Meetings & Events Expo kan du møde grevinde Alexandra personligt, når hun fortælle om sin nye bog og om mødet med danskerne. Hendes værdier for møder mellem mennesker overfører hun direkte til de værdier, som gør et godt forretningsmøde. For som hun siger i filmklippet, så er mennesker for hende det mest interessante "produkt" at arbejde med. Ærlighed og god æstetik er nogle af Alexandras vigtigste forudsætninger for at godt møde.

Hør foredraget gratis

Grevinde Alexandra holder foredrag kl. 14.30 torsdag den 28. marts i Inspiration Hall. Nordic Meetings & Events løber af stablen over 2 dage fra 27. - 28. marts i Bella Center. Deltagelse er gratis for dig, der arbejder med booking af hotelovernatning, mødesteder, events og foredrag. Gæster på messen deltager gratis i foredragene, herunder grevinde Alexandras foredrag.

Tilmeld dig Nordic Meetings & Events Expo


?