14.01.2020Møde & Event News

Alt er nyt hos Torekov Hotell

Større spa, ny lounge- og relaxafdelning, nyrenoverede hotelværelser, Nyt mødelokale og nybygget badstue med massagepool er klar til indtagelse.

De mange nye faciliteter hos Torekov Hotell i Sverige er resultatet af en investering på ialt 18 mio, svenske kroner i 2019. Den 200 m2 nye lounge har chaiselonger, siddegrupper, bibliotek, ildsted og panoramvinduer ud mod terrassen. Loungen fungerer både som relaxaomfåde og som en forlængelse af hotellets redefinerede Restaurant Bistron, som nu har fået flere siddepladser.

En badeby og også skøn om vinteren

Vi håber, at alle disse investeringer får endnu flere til at opdage, hvor vidunderligt der er her i Torekov året rundt," siger områdechef Anna Löwenhielm. I indergården er der bygget et badstuehus med tillhørende 'Chambre Separée' og en varm massagepool. Derudover er der mulighed for at få et koldbad om vinteren.

Farvesammensætningen er hentet fra naturen udenfor, siger Anne Löwenhielm. Blåt og grønt kombineret med sand, jord og klipper. Vi har stræbt efter at skabe et miljø, hvor man som gæst kan slå sig ned i ro efter et langt møde eller en spadseretur langs vandet." Renoveringen af værelserne fortsætter i 2020.

Se mere om Torekov Hotell


?