01.08.2017Møde & Event News

Ansager Musik Hotel har fået værelser på selve hotellet

Man kan stadig bo i den nærliggende Ansagers Hytteby. Men nu har hotellet vest for Billund fået 7 nye værelser og en bjælkestue i tilknytning til mødelokalerne.

Ansager Hotel vest for Billund har transformeret sig til Ansager Musik Hotel, og derfor er hotellets splinternye værelser indrettet som musikværelser. Instrumenterne på værelserne er doneret af borgere i Ansager. I alt 7 værelser har hotellet fået indrettet på førstesalen, der har stået tom i 15-20 år.

"Det er først nu, det er blevet et rigtigt hotel," siger den nye medforpagter David Borchardt Larsen. Indtil nu har der på selve hotellet kun været restaurant og selskabslokaler. Der har hele tiden været udlejning, men det har været af hytterne i Ansagers hytteby.

Musikhotellet udlejer både hytterne i hyttebyen og værelserne på førstesalen. Hotellet har egne arrangementer, og derudover er det muligt at leje hotellets restaurationslokaler til selskaber eller møder. Der er ved at blive installeret foldedøre i den store sal, så der også kan holdes to mindre fester i stedet for en stor.

Ansager Musik Hotel var tidligere et privatejet hotel, der i en periode var helt lukket. I 2011 overtog et lokalt anpartsselskab hotellet, og det er derfor nu ejet af en lang række af byens borgere. Det er dette selskab, Ansager Hotel ApS, der har renoveret hele hotellet, inklusiv førstesalen. (Kilde. jv.dk)

Se mere om Ansager Musikhotel


?