01.11.2021Møde & Event News

Ansatte samlede 75.000 kroner ind

Medarbejderne på HimmerLand samlede ind til Knæk Cancer ved stort garagesalg.

Årets Knæk Cancer-show fandt sted i den forgangne weekend, og blandt de mange virksomheder, der samlede ind til det gode formål, var golf- og konferencehotellet HimmerLand ved Aars i Nordjylland.

HimmerLand gennemførte et garagesalg fra virksomhedens centrallager for at støtte Aars Knækker Cancer, som samlede ind til det landsdækkende show. Mange af HimmerLands medarbejdere mødte op til garagesalget, hvor de havde mulighed for at købe overskydende møbler, lamper, service og meget mere fra centrallageret.

I alt købte medarbejderne for 75.000 kroner, som blev doneret til Aars Knækker Cancer, der samler ind til det landsdækkende Knæk Cancer-show, som sendes lørdag den 30. oktober 2021.

”Jeg vidste ikke, om garagesalget overhovedet ville blive en succes, da det ikke er noget, vi har gjort før. Men jeg tænkte, at uanset om vi kom til at sælge for 1.000 kroner eller 50.000 kroner, så skulle pengene gå til nogen, som virkelig har brug for dem,” siger Jesper Janner, teknisk chef på HimmerLand.

”Da garagesalget lå på samme tid med Knæk Cancer-ugen, gav det rigtig god mening at donere pengene til dem,” siger Jesper Janner.
Der var et stort udvalg af varer til garagesalget, hvor de ansatte kunne købe alt fra praktiske køkkenredskaber til flotte stole og sofaer. Ting som altså nu kan få nyt liv og samtidig støtte et godt formål.

Stolt direktør

Én af dem, der så sit snit til at lave en god handel var receptionist Mette Fonnesbæk. Hun håbede på, at der var noget, hun kunne købe med hjem, da hun rigtig gerne ville støtte op om det gode formål.

”Jeg har nok købt lidt mere, end jeg ville have gjort, hvis pengene ikke gik til et godt formål. Jeg ved faktisk ikke helt, hvor jeg skal stille min nye sofa, men den er flot, og jeg er rigtig glad for, at jeg samtidig kan hjælpe med at donere penge til Aars Knækker Cancer sammen med mine kollegaer,” siger hun.

HimmerLands CEO, Mette Ravn, var også mødt op til garagesalget, og hun var meget begejstret over fremmødet og de mange forskellige ting, der var kommet i overskud.

”Jeg er utrolig stolt af, at så mange af de ansatte støtter op om garagesalget og kampen mod kræft. Vi har alle et fælles mål om at samle så mange penge ind som muligt, så vi kan hjælpe Aars Knækker Cancer med at gøre en forskel. Og så er det jo bare fantastisk at mange af de her ting kan få nyt liv,” siger Mette Ravn.

Se mere om HimmerLand


?