16.09.2019Møde & Event News

Astoria i nye klæder

Hotel Astoria ved Københavns Hovedbanegård har fået en indvendig renovering og byder indenfor i nyt design med respekt for arkitekturen fra 1934.

Klemt ind på en kun 6 meter bred grund er bygningen et af de bedste eksempler på funktionalistisk arkitektur i København og fremstår som et dynamisk tog langs togskinnerne, der fører indunder Københavns Hovedbanegård. Netop på grund af denne ikon-status, er det med stor respekt og fokus på bygningens særlige arkitektur og historie, at Brøchner Hotels har gennemført en renovering af hotellets værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria.

Folk fra gaden kommer ind og tager fotos

Når man skubber sig ind af den ældste svingdøre i København til Hotel Astoria, træder man direkte ind i den nyrenoverede lobbybar, hvor vi har bevaret og respekteret bygningens historie og inddraget historien i hotellets nye design,” siger Søren Brøchner-Mortensen, der som Director of Business Development og ejer af Brøchner Hotels står for at finde og udvikle bygninger til unikke boutique hoteller.Hotel Manager på Hotel Astoria, Freya Sinding, fortæller at de på Hotel Astoria oplever stor interesse fra både lokale, turister og arkitekturinteresserede, der kommer forbi for at opleve og tage billeder.

Balkoner på 3. sal

Alle Superior dobbelt værelser og juniorsuiter på 3. sal har adgang til balkon. Der er økologisk morgenmadsrestaurant og en lobbybar med særlig passion for whisky og bourbon. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Hotel Astoria


?