27.01.2020Møde & Event News

Badehotel til salg

Et af Bornholms ældste hoteller bliver nu sat til salg. Hotellet ligger mellem Gudhjem og Allinge med udsigt mod klipper og Østersøen.

Stammershalle Badehotel er til salg. De nuværende ejere, Henriette Lassen og Henrik Petersen, har besluttet at sælge hotellet. ”Det har været sjovt og spændende. Der er fortsat et stort potentiale i stedet og dets medarbejdere, men vi kan mærke, at der skal andre kræfter til,” siger daglig leder Henriette Lassen. “Da vi købte hotellet i 2011, var et af målene, altid at blive nævnt blandt de 5 bedste spisesteder på Bornholm. Det har vi opnået.” Hotellet råder over restaurant, møde- selskabslokale, køkken og 15 værelser. Derudover er der mulighed for, at købe/leje 10 ferielejligheder og lade disse indgå i den daglige drift.

Fra starten i 2011 er hotellet efter mange forbedringer og renoveringer gået fra at være et typisk sæsonhotel til at være et hotel med mulighed for helårsåbent. Restauranten har åbent 9 måneder om året. ”I år sluttede vi med den bedste belægning nogensinde, og især oktober var fantastisk. Derfor har vi selvfølgelig overvejet at holde hotellet åbent ligeså længe som restauranten," siger Henriette Lassen.

Se mere om Stammershalle Badehotel


?