05.10.2020Møde & Event News

Bæredygtighed belønnes – Sinatur med i opløbet

På torsdag afsløres det, hvem der bliver de første vindere af Sustain Reports spritnye pris, Sustain Awards.

Sinatur Hotel & Konference holder med rette vejret i spænding, for torsdag den 8. oktober afholdes Sustain Awards, hvor landets mest bæredygtige virksomheder hyldes. Der uddeles priser i 3 kategorier, og Sinatur Hotel & Konference konkurrerer med Novo Nordisk og Haldor Topsøe i kategorien ”Årets omstilling”.

Prisen gives til en virksomhed, der bidrager til den grønne omstilling med markante bæredygtighedsmål, arbejder aktivt med partnerskaber for at styrke effekterne af den grønne omstilling og samtidig er en grøn rollemodel for andre virksomheder.

”Vi er mere end stolte af, at vi i vores lille hotelkæde kan gøre så stor og bemærkelsesværdig en indsats på det bæredygtige område, at vi nu er indstillet til en vigtig pris i selskab med virksomheder, som vi selv ser op til og respekterer for deres arbejde på området,” fortæller en spændt direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, Kari Brandsgård. ”Det er meget stort for Sinatur og samtidig en stor anerkendelse af vores arbejde med at drive hoteller på naturens præmisser.”

Læs mere om Sinatur


?