Advertorial

BÆREDYGTIGT SLOT med inspirerende omgivelser
 

Dallund Slot på Nordfyn tilbyder møder og konferencer pået historiske slot fra 1500-tallet i smukke og rolige omgivelser med blandt andet park, sø og skov.

Dallund Slot i hjertet af Danmark er et konferencested, hvor de historiske- og naturskønne omgivelser sammen med et bæredygtigt koncept med en CO2-neutral drift går op i en større helhed. Er man minimum 15 personer, kan man booke slottet og have alle herligheder helt for sig selv. For eksempel kan virksomheder og organisationer, der skal afholde et strategiseminar, benytte slottet og alle dets faciliteter uforstyrret. Det giver de bedste muligheder for, at man kan koncentrere sig fuldt ud om de mål, man har sat for sit kursus, møde eller seminar. Samtidig kan de smukke og fascinerende rammer inspirere deltagerne og skabe optimale muligheder.     

 

Lokaler til både små og store møder
Dallund Slot har flere mødelokaler, hvilket giver mulighed for, at man kan dele sig op i mindre grupper. Her er stemningsfulde mødelokaler for mindre grupper og større lokaler for konferencer med op mod 40 gæster. Slottets udendørsfaciliteter er helt exceptionelle med blandt andet en skøn park med pavillon, en overdækket terrasse ud til Dallund Sø samt en skov med mulighed for afslappende gåture.  

Grønne måltider lavet fra bunden
I slotskøkkenet hersker kærligheden til grønne måltider lavet fra bunden af friske råvarer. Køkkenstilen er moderne, uformel og baseret på årstidens grøntsager. Alle måltider serveres som buffet i slottets hyggelige spisestue.

Booker man hele slottet, kan man tilrettelægge sit ophold ud fra de behov, man har i sin virksomhed eller organisation. Det kan for eksempel være et dagsmøde med eller uden aftensmad eller med overnatning, da slottet har hele 21 skønne værelser med eget bad. Dallund Slot ligger blot 15 minutter fra den fynske motorvej. Det er derfor nemt at komme der til, uanset om man kommer fra Sjælland eller Jylland. Kontakt slottet for en uforpligtende snak om mulighederne for at holde møde eller konference på det historiske og bæredygtige slot med de naturskønne omgivelser.

www.dallundslot.dk


?