27.11.2018Møde & Event News

Bedste luksus boutique hotel

Hotellet er for nylig kåret som vinder i kategorien "Luxury Boutique Hotel" i den internationale hotelkonkurrence "World Luxury Hotel Awards 2018".

Torekov Hotell i Sverige har netop vundet en award i den internationale hotelkonkurrence "World Luxury Hotel Awards 2018". Prisen er tildelt i kategorien "Luxury Boutique Hotel” og tildeles på baggrund af 300.000 stemmer.

Fjernt fra stress og larm

"Vi er utroligt glade for denne pris i en kategori, som beskriver præcis, det vil gerne vil være. Nemlig luksus og langt væk fra stress og trafik i naturens eget miljø," Lars Henningsson, VD på Torekov Hotell.

Torekov Hotell ligger lidt uden for badebyen Torekovs bycentrum. Med udsigt til den lille natur-ø "Hallands Väderö" samt Kullaberg". Hotellet har 54 værelser, en lille spa, mødelokaler og en velrenommeret restaurant. Stemningen er nærmest familiær, og indretningen behagelig og med mange detaljer, som fanger øjet.

Flere forbedringer i 2019

Med denne pris i ryggen giver det ekstra stor mening for hotellet at gennemføre de planlagte store investeringer og forbedringer i 2019. "Forhåbentlig kan vi snart fortælle mere om alt det nye," siger Lars Henningsson. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Torekov Hotell


?